Filtry
Ładowanie...
Areometr wyskalowany jest w ballingach, skala 0-25BLG. Przyrządem dokonuje się pomiaru zawartości cukru i za pomocą wzoru oblicza się zawartość alkoholu.
Chwilowy brak towaru Planowana dostawa:
Powiadom mnie kiedy będzie dostępny
Ten wydajny środek czyszczący został specjalnie opracowany do użytku z Grainfather. Usuwa trudne do czyszczenia białka z Grainfather bez potrzeby żmudnego szorowania.
Duża dostępność
Wielofunkcyjny środek czyszczący PBW w wygodnej formie tabletek, opracowany do usuwania trudnych zabrudzeń organicznych, takich jak resztki białek, drożdży, idealny do stosowania w plastikowych fermentorach ciśnieniowych. Bezpieczny do...
Chwilowy brak towaru Planowana dostawa:
Powiadom mnie kiedy będzie dostępny
Wielofunkcyjny środek czyszczący PBW w wygodnej formie tabletek, opracowany do usuwania trudnych zabrudzeń organicznych, takich jak resztki białek, drożdży, idealny do stosowania w plastikowych fermentorach ciśnieniowych. Bezpieczny do...
Duża dostępność
Starsan HB - bardzo skuteczny środek dezynfekujący stosowany w USA. Dzięki silnym właściwościom pieniącym skutecznie penetruje wszystkie powierzchnie, dezynfekuje w ciągu 60sek. kontaktu. Może być nanoszony atomizerem, gąbką lub...
Chwilowy brak towaru Planowana dostawa:
Powiadom mnie kiedy będzie dostępny
Trójramienna plastikowa miarka służy do precyzyjnego dodawania cukru do różnej pojemności butelek (0,33; 0,5; 0,75 l) przed refermentacją w butelkach.
Duża dostępność
Kolba Erlenmeyera o pojemności 3000ml z wąską szyjką, idealna do przygotowywania starterów drożdżowych.
Chwilowy brak towaru Planowana dostawa:
Powiadom mnie kiedy będzie dostępny
Pirosiarczyn sodu (E223) to środek chemiczny do dezynfekcji sprzętu oraz butelek.
Chwilowy brak towaru Planowana dostawa:
Powiadom mnie kiedy będzie dostępny
Pirosiarczyn sodu (E223) to środek chemiczny do dezynfekcji sprzętu oraz butelek.
Duża dostępność
Laboratoryjna butelka o pojemności 500 ml idealna do przechowywania i propagacji drożdży. Nadrukowana skala co 100ml. Odporna na wysokie temperatury do +140°C.
Duża dostępność
Słód Pilzneński jest bogaty w enzymy i ma wysoką ekstraktywność. Używany samodzielnie lub razem z innymi słodami, jest idealnym słodem bazowym do wszelkiego rodzaju piw.
High availability
Triple Hazy IPA - piwo tak gęste i mgliste, że można je kroić nożem. Pełne soczystych aromatów białych winogron, dojrzałego melona i mango. Aksamitne, orzeźwiające a jednocześnie z racji swojej mocy rozgrzewające. Wspomnienie wakacji podczas szarego zimowego wieczoru.
High availability
Higher Ground - kawowy porter z serii Mutons Tap Room. Ciemne piwo, które wznosi ten styl na nowy poziom; aromat palonej kawy, łagodna goryczka z zaskakująco słodkim finiszem.
High availability
Owsiany płynny ekstrakt słodowy 1,5kg - Muntons - to połączenie najlepszych słodów browarnych, jęczmienia i owsa, tworzy idealną bazę do tworzenia mglistych piw HAZY IPA w stylu New England.
High availability
Desam spray przeznaczony jest do szybkiej dezynfekcji małych powierzchni, wyrobów medycznych, w tym powierzchni trudnodostępnych oraz powierzchni urządzeń i sprzętu niewrażliwych na działania alkoholi.
High availability
Grainfather GF30 Conical Fermenter Pro zapewnia piwowarom większą elastyczność i swobodę podczas fermentacji niż kiedykolwiek wcześniej! Połącz wbudowany kontroler bezprzewodowy z Internetem i aplikacją Grainfather i kontroluj / monitoruj fermentację z dowolnego miejsca!
High availability
+100 IBU, kaliber dla prawdziwych twardzieli. Tyle jednostek chmielowej goryczki w piwie, czyni je prawdziwym wyzwaniem dla piwnych fanatyków. Mocne, esencjonalne, przepełnione chmielowymi olejkami nadającymi goryczki oraz smaku i aromatu cytrusów. Zmierzysz się z nim?
High availability
AIPA - American India Pale Ale - piwo które zrewolucjonizowało współczesne piwowarstwo. Chmielowa bomba goryczki i niezwykłych cytrusowych aromatów. Zachwyca swoim zapachem i zaskakuje smakiem tych, którzy piją je po raz pierwszy. Jest nieco zdradliwe, gdyż pod osłoną wspaniałych aromatów ukrywa dużą moc.
High availability
Altbier - niemieckie piwo górnej fermentacji, słodowy charakter, wyraźna goryczka, barwa od bursztynowej do głęboko miedzianej.
High availability
Bursztynowo-czerwone piwo o wyraźnym słodowym smaku, umiarkowanej goryczce i wyraźnych chmielowych aromatach. Zastosowany amerykański chmiel Willamette wnosi charakterystyczne kwiatowo – owocowe nuty. Mniej radykalne piwo niż AIPA, przyjemnie orzeźwiające, pozwala cieszyć się bogactwem słodowych i chmielowych smaków.
Momentary lack of goods Availability date:
Powiadom mnie kiedy będzie dostępny
Skorzystaj z naszego innowacyjnego kalkulatora!
To narzędzie jest dla Ciebie!