Temperatury suszenia w zakresie 110 - 120 ° C nadają słodowi aromatyczny, orzechowy charakter. Wysoka temperatura skutkuje wyraźnie zmniejszoną aktywnością enzymów w porównaniu do słodu Pilzneńskiego. Słód monachijski jest idealnym...
Duża dostępność
Temperatury suszenia w zakresie 110 - 120 ° C nadają słodowi aromatyczny, orzechowy charakter. Wysoka temperatura skutkuje wyraźnie zmniejszoną aktywnością enzymów w porównaniu do słodu Pilzneńskiego. Słód monachijski jest idealnym...
Duża dostępność
Słód Pale Ale nadaje brzeczce złotego koloru i głębokiego smaku słodowego. Często używany w połączeniu ze słodem pilzneńskim w celu nadania głębszego smaku słodowego oraz wzmocnienia barwy piwa. Używany do produkcji wszelkiego rodzaju...
Duża dostępność
Słód Pale Ale nadaje brzeczce złotego koloru i głębokiego smaku słodowego. Często używany w połączeniu ze słodem pilzneńskim w celu nadania głębszego smaku słodowego oraz wzmocnienia barwy piwa. Używany do produkcji wszelkiego rodzaju...
Duża dostępność
Słód Pale Ale nadaje brzeczce złotego koloru i głębokiego smaku słodowego. Często używany w połączeniu ze słodem pilzneńskim w celu nadania głębszego smaku słodowego oraz wzmocnienia barwy piwa. Używany do produkcji wszelkiego rodzaju...
Duża dostępność
Podstawowy słód o niskiej barwie do wyrobu piw zarówno górnej jak i dolnej fermentacji, udział w zasypie może stanowić 100% . Jego smak i aromat jest zwykle opisywany jako słodowy, lekko orzechowy i słodki.
Duża dostępność
Podstawowy słód o niskiej barwie do wyrobu piw zarówno górnej jak i dolnej fermentacji, udział w zasypie może stanowić 100% . Jego smak i aromat jest zwykle opisywany jako słodowy, lekko orzechowy i słodki.
Duża dostępność
Podstawowy słód o niskiej barwie do wyrobu piw zarówno górnej jak i dolnej fermentacji, udział w zasypie może stanowić 100% . Jego smak i aromat jest zwykle opisywany jako słodowy, lekko orzechowy i słodki.
Duża dostępność
Palone Ziarno Jęczmienia jest wytwarzane przez prażenie dobrej jakości ziaren jęczmienia browarnego. Proces prażenia jest podobny do procesu słodu barwiącego, ze szczególną starannością, aby nie spalić ziarna. Temperatura końcowa wynosi...
Duża dostępność
Palone Ziarno Jęczmienia jest wytwarzane przez prażenie dobrej jakości ziaren jęczmienia browarnego. Proces prażenia jest podobny do procesu słodu barwiącego, ze szczególną starannością, aby nie spalić ziarna. Temperatura końcowa wynosi...
Duża dostępność
Skorzystaj z naszego innowacyjnego kalkulatora!
To narzędzie jest dla Ciebie!