Podpuszczki 

  • Podpuszczka do serów 5x1g

    Podpuszczka mikrobiologiczna to preparat enzymatyczny uzyskany w wyniku kontrolowanej fermentacji specyficznych szczepów Rhizomucor miehei.

    7,50 zł Produkt na magazynie
  • Podpuszczka mikrobiologiczna 50ml

    Podpuszczka do produkcji serów. Podpuszczka mikrobiologiczna to preparat enzymatyczny uzyskany w wyniku kontrolowanej fermentacji specyficznych szczepów Rhizomucor miehei .

    9,00 zł Produkt na magazynie
  • Podpuszczka mikrobiologiczna VEGE 50ml

    Podpuszczka do produkcji serów. Podpuszczka mikrobiologiczna to preparat enzymatyczny uzyskany w wyniku kontrolowanej fermentacji specyficznych szczepów Rhizomucor miehei .

    16,00 zł Produkt na magazynie
  • Koagulant mikrobiologiczny MicroClage 50ml

    MicroClage koagulant mikrobiologiczny w płynie to preparat enzymatyczny czystości spożywczej otrzymany w wyniku fermentacji Rhizomucor miehei. Koagulant MicroClage zawiera enzym koagulujący mleko, specyficzną peptydazę, której skład aminokwasowy jest porównywalny z enzymami podpuszczki cielęcej.

    9,00 zł Produkt na magazynie
  • Koagulant mikrobiologiczny MicroClage stick

    MicroClage koagulant mikrobiologiczny w płynie to preparat enzymatyczny czystości spożywczej otrzymany w wyniku fermentacji Rhizomucor miehei. Koagulant MicroClage zawiera enzym koagulujący mleko, specyficzną peptydazę, której skład aminokwasowy jest porównywalny z enzymami podpuszczki cielęcej.

    2,00 zł Produkt na magazynie
  • Podpuszczka naturalna 50ml GAP

    Natural Rennet to podpuszczka naturalna w płynie zawierająca dwa aktywne składniki, enzymy chymozynę i pepsynę. Proporcja pomiędzy tymi dwoma enzymami zależy od wieku żołądka cielęcego. Standardowo wynosi około 80% chymozyny i 20% pepsyny.

    20,00 zł Oczekiwanie na dostawę
  • Lipaza cielęca 10g

    Lipaza to naturalny ekstrakt (pozyskiwany z gruczołów u podstaw języka cieląt) rozkładający głównie kwasy tłuszczowe, które są odpowiedzialne za charakterystyczny smak niektórych serów. Lipaza w proszku jest produktem naturalnym, wolnym od wybielania, barwników, konserwantów.

    4,00 zł Produkt na magazynie
  • Lipaza jagnięca 10g

    Lipaza to naturalny ekstrakt (pozyskiwany z gruczołów u podstaw języka cieląt) rozkładający głównie kwasy tłuszczowe, które są odpowiedzialne za charakterystyczny smak niektórych serów. Lipaza w proszku jest produktem naturalnym, wolnym od wybielania, barwników, konserwantów.

    4,00 zł Oczekiwanie na dostawę
  • Lipaza kozia 10g

    Lipaza to naturalny ekstrakt (pozyskiwany z gruczołów u podstaw języka cieląt) rozkładający głównie kwasy tłuszczowe, które są odpowiedzialne za charakterystyczny smak niektórych serów. Lipaza w proszku jest produktem naturalnym, wolnym od wybielania, barwników, konserwantów.

    4,00 zł Produkt na magazynie