Płatki z dębu amerykańskiego, mocno opiekane. Nadają aromat dębowej beczki, nuty wanilli i migdałów. Dodawane na etapie cichej fermentacji do piwa/wina lub do gotowego destylatu.
Duża dostępność
Płatki z dębu francuskiego średnio opiekane. Nadają aromat dębowej beczki w gotowym piwie/winie. Dodawane na etapie cichej fermentacji lub do gotowego destylatu. Dawkowanie 5-50g na 20L piwa/wina, 2-4g/l destylatu.
Duża dostępność
Płatki z dębu francuskiego mocno opiekane. Nadają aromat dębowej beczki w gotowym piwie/winie. Dodawane na etapie cichej fermentacji lub do gotowego destylatu. Dawkowanie 30-50g na 20L piwa/wina, 2-4g/l destylatu.
Duża dostępność
Płatki z dębu amerykańskiego, średnio opiekane. Dodawane na etapie cichej fermentacji do piwa/wina lub do gotowego destylatu.
Duża dostępność
Kostki dębowe z beczki. Nadają aromat drewnianej beczki z nutami Whisky, która w niej leżakowała. Aromat z drewna w postaci kostki jest głębszy i bardziej kompleksowy niż z wiórków czy płatków.
Duża dostępność
Kostki są wykonane ze świeżo opróżnionych beczek Tennessee Bourbon, które są produkowane z dębu amerykańskiego. Te kostki oferują pakiet aromatów lekko słodkiego, pełnego Bourbona.
Ostatnie egzemplarze
Intensywnie palone płatki dębowe drobnozmielone. Szybciej niż tradycyjne, wnnoszą wyraźny aromat dębowej beczki oraz intensywną miedzianą barwę w destylatach. Nadają się do leżakowania w piwie oraz starzenie win. Wprowadzają smakowe nuty...
Duża dostępność
Płatki dębowe z bardzo wyraźnym aromatem wanilii. Polecane do leżakowania z piwami ciemnymi typu stout, porter. Świetnie komponują się z nutami kawy, czekolady i prażonego ziarna.
Chwilowy brak towaru Planowana dostawa:
Powiadom mnie kiedy będzie dostępny
Płatki dębowe wyprodukowane z beczki po rumie. Nadają aromat dębowej beczki i rumowe nuty. Dodawane na etapie cichej fermentacji do piwa/wina lub do gotowego destylatu. Dawkowanie 30-50g na 20L piwa/wina, 2-4g/l destylatu.
Chwilowy brak towaru Planowana dostawa:
Powiadom mnie kiedy będzie dostępny
Wiórki z drewna hiszpańskiej Cedrelli Wonnej, cechujące się intensywnymi właściwościami aromatycznymi. Wnoszą nuty żywiczne, drzewa, lekko ziemiste. Dodawane do piwa/wina na etapie cichej fermentacji.
Duża dostępność
Wit-Pear czyli wariacja pszenicznego piwa belgijskiego z pulpą owocową z gruszek odmiany Bonkreta Williamsa. Ta stara odmiana jest szczególnie polecana do wyrobu różnego rodzaju trunków ze względu na wyraźny aromat. Sprawdź jak komponuje się kwaskowy, orzeźwiający smak Wita ze słodkimi aromatami gruszki!
Momentary lack of goods Availability date:
Powiadom mnie kiedy będzie dostępny
Owsiany płynny ekstrakt słodowy 1,5kg - Muntons - to połączenie najlepszych słodów browarnych, jęczmienia i owsa, tworzy idealną bazę do tworzenia mglistych piw HAZY IPA w stylu New England.
High availability
Desam spray przeznaczony jest do szybkiej dezynfekcji małych powierzchni, wyrobów medycznych, w tym powierzchni trudnodostępnych oraz powierzchni urządzeń i sprzętu niewrażliwych na działania alkoholi.
High availability
Drożdże piwowarskie LalBrew Verdant IPA szczep wyselekcjonowany we współpracy z Verdant Brewing Co. Wyraźne nuty moreli, owoców tropikalnych i cytrusów płynnie łączą się z aromatami chmielu.
High availability
Triple Hazy IPA - piwo tak gęste i mgliste, że można je kroić nożem. Pełne soczystych aromatów białych winogron, dojrzałego melona i mango. Aksamitne, orzeźwiające a jednocześnie z racji swojej mocy rozgrzewające. Wspomnienie wakacji podczas szarego zimowego wieczoru.
Low availability
Skorzystaj z naszego innowacyjnego kalkulatora!
To narzędzie jest dla Ciebie!