Płatki dębowe z beczki sherry. Dodawane na etapie cichej fermentacji do piwa/wina lub do gotowego destylatu. Nadają aromat drewnianej beczki z nutami sherry. Dawkowanie 30-50g na 20L piwa/wina, 2-4g/l destylatu.
Płatki z dębu amerykańskiego, mocno opiekane. Nadają aromat dębowej beczki, nuty wanilli i migdałów. Dodawane na etapie cichej fermentacji do piwa/wina lub do gotowego destylatu. Dawkowanie 30-50g na 20L piwa/wina, 2-4g/l destylatu.
Płatki z dębu amerykanskiego lekko opiekane. Nadają aromat dębowej beczki. Dodawane na etapie cichej fermentacji do piwa/wina lub do gotowego destylatu. Dawkowanie 30-50g na 20L piwa/wina, 2-4g/l destylatu.
Płatki z dębu francuskiego średnio opiekane. Nadają aromat dębowej beczki w gotowym piwie/winie. Dodawane na etapie cichej fermentacji lub do gotowego destylatu. Dawkowanie 5-50g na 20L piwa/wina, 2-4g/l destylatu.
Płatki z dębu francuskiego mocno opiekane. Nadają aromat dębowej beczki w gotowym piwie/winie. Dodawane na etapie cichej fermentacji lub do gotowego destylatu. Dawkowanie 30-50g na 20L piwa/wina, 2-4g/l destylatu.
Płatki dębowe po beczce whisky. Nadają aromat drewnianej beczki z nutami whisky. Dodawane na etapie cichej fermentacji do piwa/wina lub do gotowego destylatu. Dawkowanie 30-50g na 20L piwa/wina, 2-4g/l destylatu.
Płatki dębowe wyprodukowane z beczki po koniaku. Nadają aromat dębowej beczki i koniakowe nuty. Dodawane na etapie cichej fermentacji do piwa/wina lub do gotowego destylatu. Dawkowanie 30-50g na 20L piwa/wina, 2-4g/l destylatu.
Płatki dębowe z beczki po Burbonie. Nadają aromat dębowej beczki i burbonowe nuty. Dodawane do piwa/wina na etapie cichej fermentacji. Dawkowanie 30-50g na 20L. Do gotowego destylatu 2-4g/l.