Opinie i oceny klientów

Opinie i oceny klientów

Jeszcze nikt nie zamieścił opinii
Bestseller
Podpuszczka naturalna 50ml GAP Zobacz większe
Podpuszczka naturalna 50ml GAP

Podpuszczka naturalna 50ml GAP

    Nowy produkt

    Natural Rennet to podpuszczka naturalna w płynie zawierająca dwa aktywne składniki, enzymy chymozynę i pepsynę. Proporcja pomiędzy tymi dwoma enzymami zależy od wieku żołądka cielęcego. Standardowo wynosi około 80% chymozyny i 20% pepsyny.

    Więcej szczegółów

    Duża dostępność

    7 Przedmioty

    Szukasz zamiennika tego produktu?

    23,00 zł brutto

    brutto

    Bezpieczne płatności dzięki ochronie SSL

    Cechy produktu

    Surowce SerowarskiePodpuszczki

    Podpuszczka naturalna pozyskiwana jest z żołądków ssących cieląt. Zawiera dwa aktywne składniki: chymozynę i pepsynę. Podpuszczka cielęca pozwala na wytworzenie mocnego i zwartego skrzepu, a także wykazuje aktywność proteolityczną podczas dojrzewania sera. Produkt doskonale sprawdzi się do produkcji serów różnych gatunków.

    Natural Rennet to podpuszczka naturalna w płynie zawierająca dwa aktywne składniki, enzymy chymozynę i pepsynę. Proporcja pomiędzy tymi dwoma enzymami zależy od wieku żołądka cielęcego. Standardowo wynosi około 80% chymozyny i 20% pepsyny.

    SKŁAD PRODUKTU:

    Podpuszczka naturalna

    PRODUCENT:

    GAP FOOD ADDITIVES

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA I WARUNKI PRZECHOWYWANIA:

    Przechowywać w temperaturze do 7°C

    Dozowanie: 15 - 25ml na 100 litrów mleka.

    Zaleca się uprzednie rozcieńczenie podpuszczki w przegotowanej i wystudzonej wodzie.

    ZAWARTOŚĆ NETTO:

    50ml

    DODATKOWE INFORMACJE:

    Aktywność ?150 IMCU/ml (1:10 000 MCU)

    Napisz swoją opinię jako pierwszy ! Oceń

    Odpowiedniki produktu

    • 9,00 zł
      Surowce Serowarskie - Podpuszczki

      Podpuszczka do produkcji serów. Podpuszczka mikrobiologiczna to preparat enzymatyczny uzyskany w wyniku kontrolowanej fermentacji specyficznych szczepów Rhizomucor miehei. 1 g podpuszczki wystarcza na 20 litrów mleka. Sprawdzi się zarówno przy przygotowywaniu potraw z mleka krowiego, jak i koziego oraz sojowego.

      9,00 zł
      Więcej
    • 11,00 zł Oczekiwanie na dostawę
      Surowce Serowarskie - Podpuszczki

      Podpuszczka mikrobiologiczna to preparat enzymatyczny uzyskany w wyniku kontrolowanej fermentacji specyficznych szczepów Rhizomucor miehei.5 kropli podpuszczki wystarcza na 1 litr mleka. Produkt sprawdzi się zarówno przy przygotowywaniu potraw z mleka krowiego, jak i koziego oraz sojowego.

      11,00 zł
      Do koszyka
      Więcej
      Oczekiwanie na dostawę
    • 25,01 zł
      Surowce Serowarskie - Podpuszczki

      Podpuszczka mikrobiologiczna to preparat enzymatyczny uzyskany w wyniku kontrolowanej fermentacji specyficznych szczepów Rhizomucor miehei.11 kropli podpuszczki wystarcza na 10 litrów mleka. Produkt sprawdzi się zarówno przy przygotowywaniu potraw z mleka krowiego, jak i koziego oraz sojowego.

      25,01 zł
      Więcej
    Yellow Drop icon Go top