Opinie i oceny klientów
Opinie i oceny klientów
Nowy produkt
Karuk zwany inaczej rybim klejem. Uniwersalny i naturalny środek do klarowania wina, soków i piwa. Nadaje się do klarowania w niskich temperaturach.
Chwilowy brak towaru Data dostępności:
0 Przedmiot Przedmioty
Ostatnie egzemplarze!
Rodzaj | Klarowanie brzeczki |
Karuk zwany inaczej rybim klejem. Uniwersalny i naturalny środek do klarowania wina, soków i piwa. Nadaje się do klarowania w niskich temperaturach.
CECHY PRODUKTU:
Użycie: 2-5ml na 10L piwa/wina.
SKŁAD PRODUKTU:
Woda, klej rybi, kwas cytrynowy, siarczyn potasu (E225)
PRODUCENT:
Wyprodukowano w UE
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA I WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w suchym miejscu w temp. pokojowej
Przed użyciem rozpuść w około 10-krotnej objętości piwa/wina. Następnie dodaj płyn do zbiornika i dobrze wymieszaj. Z reguły proces klarowania kończy się po 48 godzinach.
ZAWARTOŚĆ NETTO:
100ml
Skorzystaj z naszego innowacyjnego kalkulatora!