Opinie i oceny klientów
Opinie i oceny klientów
Nowy produkt
Laktoza to cukier, który nie jest fermentowany przez drożdże. Używany do warzenia piw w typu milk stout, sweet stout. Wnosi do piwa delikatną słodycz oraz treściwość.
Duża dostępność
161 Przedmiot Przedmioty
Ostatnie egzemplarze!
Rodzaj | Cukry |
Laktoza to cukier, który nie jest fermentowany przez drożdże. Używany do warzenia piw w typu milk stout, sweet stout. Wnosi do piwa delikatną słodycz oraz treściwość.
CECHY PRODUKTU:
Dozowanie w zależności od rodzaju piwa.
SKŁAD PRODUKTU:
Laktoza 100%
PRODUCENT:
Wyprodukowano w UE
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA I WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w suchym miejscu w temp. pokojowej
Dodawać pod koniec gotowania brzeczki.
ZAWARTOŚĆ NETTO:
1kg
Skorzystaj z naszego innowacyjnego kalkulatora!