Słód enzymatyczny jest produkowany z 2 lub 6 rzędowego jęczmienia jarego. Słód o bardzo wysokiej sile diastatycznej. Polecany przy dużej ilości dodatków niesłodowanych oraz do produkcji wysokiej jakości whisky zbożowej i czystego alkoholu.
Duża dostępność
Słód enzymatyczny jest produkowany z 2 lub 6 rzędowego jęczmienia jarego. Słód o bardzo wysokiej sile diastatycznej. Polecany przy dużej ilości dodatków niesłodowanych oraz do produkcji wysokiej jakości whisky zbożowej i czystego alkoholu.
Duża dostępność
Podobny do słodu wiedeńskiego, ale bardziej intensywny. Aromat słodowy, ciasteczkowy, oraz orzechowy. Niska moc diastatyczna. Polecany w zasypie na poziomie 50% w piwach, w których chcemy osiągnąć kompleksową słodową bazę, szczególnie...
Duża dostępność
Podobny do słodu wiedeńskiego, ale bardziej intensywny. Aromat słodowy, ciasteczkowy, oraz orzechowy. Niska moc diastatyczna. Polecany w zasypie na poziomie 50% w piwach, w których chcemy osiągnąć kompleksową słodową bazę, szczególnie...
Ostatnie egzemplarze
Słód karmelowy 30EBC używany do piw górnej fermentacji, nadaje piwu karmelowy charakter, złoto-bursztynowy kolor oraz wpływa na wytwarzanie trwałej piany. Polecany do piw jasnych.
Duża dostępność
Słód karmelowy 30EBC używany do piw górnej fermentacji, nadaje piwu karmelowy charakter, złoto-bursztynowy kolor oraz wpływa na wytwarzanie trwałej piany. Polecany do piw jasnych.
Duża dostępność
Słód karmelowy 30EBC używany do piw górnej fermentacji, nadaje piwu karmelowy charakter, złoto-bursztynowy kolor oraz wpływa na wytwarzanie trwałej piany. Polecany do piw jasnych.
Ostatnie egzemplarze
Słód karmelowy 50EBC używany do piw górnej fermentacji, nadaje piwu karmelowy charakter, złoto-bursztynowy kolor oraz wpływa na wytwarzanie trwałej piany. Polecany do piw jasnych i bursztynowych.
Duża dostępność
Słód karmelowy 50EBC używany do piw górnej fermentacji, nadaje piwu karmelowy charakter, złoto-bursztynowy kolor oraz wpływa na wytwarzanie trwałej piany. Polecany do piw jasnych i bursztynowych.
Duża dostępność
Słód karmelowy 150EBC używany do piw górnej fermentacji, nadaje piwu karmelowy charakter, bursztynowy kolor oraz wpływa na wytwarzanie trwałej piany. Polecany do piw bursztynowych.
Duża dostępność
Skorzystaj z naszego innowacyjnego kalkulatora!
To narzędzie jest dla Ciebie!