Słód Red Ale to aromatyczny słód bogaty w melanoidyny. Używany do bursztynowych i ciemnych piw, aby poprawić kolor i aromat. Specjalny program słodowania zapewnienia odpowiedni smak i aromat poprzez kontrolowaną reakcję Maillarda.
Duża dostępność
Słód Red Ale to aromatyczny słód bogaty w melanoidyny. Używany do bursztynowych i ciemnych piw, aby poprawić kolor i aromat. Specjalny program słodowania zapewnienia odpowiedni smak i aromat poprzez kontrolowaną reakcję Maillarda.
Duża dostępność
Słód Red Ale to aromatyczny słód bogaty w melanoidyny. Używany do bursztynowych i ciemnych piw, aby poprawić kolor i aromat. Specjalny program słodowania zapewnienia odpowiedni smak i aromat poprzez kontrolowaną reakcję Maillarda.
Duża dostępność
Słody wędzone produkowane są z 2-rzędowego wiosennego jęczmienia browarnego, odmiany null lox. Smaki tych słodów są podobne do słodu pilzneńskiego o raczej silnym dymnym smaku w zależności od rodzaju drewna używanego do wędzenia. Ze...
Duża dostępność
Słody wędzone produkowane są z 2-rzędowego wiosennego jęczmienia browarnego, odmiany null lox. Smaki tych słodów są podobne do słodu pilzneńskiego o raczej silnym dymnym smaku w zależności od rodzaju drewna używanego do wędzenia. Ze...
Duża dostępność
Słody wędzone produkowane są z 2-rzędowego wiosennego jęczmienia browarnego, odmiany null lox. Smaki tych słodów są podobne do słodu pilzneńskiego o raczej silnym dymnym smaku w zależności od rodzaju drewna używanego do wędzenia. Ze...
Chwilowy brak towaru Planowana dostawa:
Powiadom mnie kiedy będzie dostępny
Słody wędzone produkowane są z 2-rzędowego wiosennego jęczmienia browarnego, odmiany null lox. Smaki tych słodów są podobne do słodu pilzneńskiego o raczej silnym dymnym smaku w zależności od rodzaju drewna używanego do wędzenia. Ze...
Chwilowy brak towaru Planowana dostawa:
Powiadom mnie kiedy będzie dostępny
Słód Pszeniczny Wędzony Dębem, produkowany z wysokiej jakości pszenicy browarnej. Ze względu na stosunkowo niskie temperatury przetwarzania słód zachowuje swoje właściwości i jest aktywny enzymatycznie.
Duża dostępność
Słód Pszeniczny Wędzony Dębem, produkowany z wysokiej jakości pszenicy browarnej. Ze względu na stosunkowo niskie temperatury przetwarzania słód zachowuje swoje właściwości i jest aktywny enzymatycznie.
Duża dostępność
Słód wiedeński jest suszony w nieco wyższych temperaturach niż słód pilzneński. W konsekwencji słód wiedeński daje piwo o złotym kolorze, zwiększa ciało i pełnię. Ze względu na wyższą temperaturę wytwarzania aktywność enzymów słodu...
Duża dostępność
Skorzystaj z naszego innowacyjnego kalkulatora!
To narzędzie jest dla Ciebie!