Sznur wędliniarski lniany matowy - 100g - 240°C

Sznur wędliniarski lniany matowy - 100g - 240°C

Sznur wędliniarski lniany matowy - do pieczenia, gotowania, peklowania, wędzenia. Służą do ręcznego wiązania mięs przeznaczonych do wędzenia, parzenia rolad na czas pieczenia. Naturalne materiały pozwalają na obróbkę cieplną mięsa (do 240°C) bez zmiany aromatu i smaku. Sznurek jest wytrzymały, mięso można powiesić na haku. Więcej szczegółów

Cena:10,50 zł

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 1 punkt lojalnościowy. Twój koszyk wyniesie 1 punkt lojalnościowy które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,20 zł.

Sznur wędliniarski lniany matowy - do pieczenia, gotowania, peklowania, wędzenia.
Służą do ręcznego wiązania mięs przeznaczonych do wędzenia, parzenia rolad na czas pieczenia.
Naturalne materiały pozwalają na obróbkę cieplną mięsa (do 240°C) bez zmiaty aromatu i smaku.
Sznurek jest wytrzymały, mięso można powiesić na haku.
Posiada atest PZH.

Waga: 100 g ±5%
Długość: ok. 70 m