Opinie i oceny klientów

Opinie i oceny klientów

Jeszcze nikt nie zamieścił opinii
Bestseller
Kwas askorbinowy do stabilizacji win Zobacz większe
Kwas askorbinowy do stabilizacji win

Kwas askorbinowy do stabilizacji win

    Nowy produkt

    Kwas askorbinowy (witamina C) jest znanym przeciwutleniaczem, stabilizuje barwę i klarowność wina, poprawia jego aromat. Dodany wraz z pirosiarczynem potasu / sodu zwiększa jego właściwości przeciwdrobnoustrojowe (można dodać mniej pirosiarczynu o 30-50%).

    Więcej szczegółów

    Chwilowy brak towaru

    4,90 zł brutto

    brutto

    Powiadom mnie kiedy będzie dostępny

    Bezpieczne płatności dzięki ochronie SSL

    Kwas askorbinowy (witamina C) jest znanym przeciwutleniaczem, stabilizuje barwę i klarowność wina, poprawia jego aromat. Dodany wraz z pirosiarczynem potasu / sodu zwiększa jego właściwości przeciwdrobnoustrojowe (można dodać mniej pirosiarczynu o 30-50%).

    SKŁAD PRODUKTU:

    Kwas askorbinowy

    PRODUCENT:

    Browin Sp. z o.o. Sp.k.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA I WARUNKI PRZECHOWYWANIA:

    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Kwas askorbinowy dodaj do sklarowanego wina, tuż przed butelkowaniem w ilości 1 g na 10 L

    ZAWARTOŚĆ NETTO:

    10g

    DODATKOWE INFORMACJE:

    Na 100L wina

    Stabilizacja barwy wina

    Wzmocnienie działania pirosiarczynu

    Napisz swoją opinię jako pierwszy ! Oceń

    Inni klienci kupili również

    Yellow Drop icon Go top