Opinie i oceny klientów

Opinie i oceny klientów

Jeszcze nikt nie zamieścił opinii
Bestseller
Kwasomix - regulator kwasowości Zobacz większe
Kwasomix - regulator kwasowości

Kwasomix - regulator kwasowości

    Nowy produkt

    Winiarstwo w Polsce boryka się ze zbyt dużą lub za niską kwasowością owoców. Szczególnie, jeśli moszcz rozcieńczamy wodą. Idealnym rozwiązaniem jest dodanie Kwasomixu, czyli mieszaniny kwasów: winowego, jabłkowego i cytrynowego - w kompozycji jak występująca naturalnie w owocach. Doskonały do moszczów z głogu, dzikiej róży, aronii, truskawek, gruszek, zbóż i miodów.

    Więcej szczegółów

    Chwilowy brak towaru

    Najniższa cena produktu z dnia

    Obecna cena jest najniższa w ciągu ostatnich 30 dni

    4,00 zł brutto

    brutto

    Powiadom mnie kiedy będzie dostępny

    Bezpieczne płatności dzięki ochronie SSL

    Winiarstwo w Polsce boryka się ze zbyt dużą lub za niską kwasowością owoców. Szczególnie, jeśli moszcz rozcieńczamy wodą. Idealnym rozwiązaniem jest dodanie Kwasomixu, czyli mieszaniny kwasów: winowego, jabłkowego i cytrynowego - w kompozycji jak występująca naturalnie w owocach. Doskonały do moszczów z głogu, dzikiej róży, aronii, truskawek, gruszek, zbóż i miodów.

    SKŁAD PRODUKTU:

    Kwas cytrynowy, kwas winowy, kwas jabłkowy

    PRODUCENT:

    Browin Sp. z o.o. Sp.k.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA I WARUNKI PRZECHOWYWANIA:

    Przechowywać w suchym miejscu, w temp. pokojowej.

    Kwasomix dodaj do moszczu lub wina (w zależności od ich kwasowości) w ilości od 5 do 15 g na 10 L.

    ZAWARTOŚĆ NETTO:

    15g

    Polecane

    Go top