Niezwykła kombinacja smaków czekolady, orzechów i brązowego cukru wraz z unikalnym aromatem owoców.
Klasyczny irlandzki styl piwa. Czerwone "ale". Ciemnomiedziana barwa, wyraźna słodowość, niska goryczka piwa, delikatne nuty palonego jęczmienia. Chmielone na zimno angielskim chmielem Goldings.
Belgijski słód "bursztynowy" palony w wyższych temperaturach niż słody podstawowe, nadaje brzeczce nuty chleba, orzechów i owoców. Gorzki charakter słodu zmniejsza sie wraz z czasem, początkowo może być intensywny.
Drożdże do piw w stylu amerykańskim, produkujące neutralne i dobrze zbilansowane piwa, czyste i wytrawne. Tworzą mocną drożdżową czapę i wykazują bardzo dobrą zdolność do sedymentacji podczas fermentacji. Idealne do amerykańskich rodzajów piwa i piw z dużymi ilościami chmielu.
Ten belgijski słód nadaje piwu kawowego smaku i aromatu oraz wzmacnia barwę piwa. Stosowany do piw typu Porter, Stout, Brown Ale.
Polecany do produkcji piw ciemnych i mocnych oraz Pale Ale, Amber, Bock, Brown ale. W małych ilościach w połączeniu ze słodem pilzneńskim nadaje się do produkcji lekkich piw jasnych o słodowym smaku i zapachu.
Słód melanoidynowy to produkt o intensywnym aromacie i smaku. Tworzy pełnię smakową piwa. Używany do wyrobu piw typu Scottish ales, Amber ales, Red Ales, Irish Ales, Bock, Doppelbock.
Polecany do produkcji piw ciemnych i mocnych oraz Pale Ale, Amber, Bock, Brown ale. W małych ilościach w połączeniu ze słodem pilzneńskim nadaje się do produkcji lekkich piw jasnych o słodowym smaku i zapachu.
Wyprodukowany z wysokiej jakości jęczmienia jarego. Starannie palony, aby dodać kawowo-brązowy kolor, aromat podobny do espresso.
Filtry
Ładowanie...
Wyprodukowany w 100% z wysokogatunkowych słodów browarnych. Używany jako baza do wyrobu piw domowych z ekstraktu lub do podniesienia alkoholu, dając przy tym lepsze wrażenia smakowe niż cukier.
Duża dostępność
Wyprodukowany w 100% z wysokogatunkowych słodów browarnych. Używany jako baza do wyrobu piw domowych z ekstraktu lub do podniesienia alkoholu, dając przy tym lepsze wrażenia smakowe niż cukier.
Wyprodukowany w 100% z wysokogatunkowych słodów browarnych. Używany jako baza do wyrobu piw domowych z ekstraktu lub do podniesienia alkoholu, dając przy tym lepsze wrażenia smakowe niż cukier.
Chwilowy brak towaru Planowana dostawa:
Powiadom mnie kiedy będzie dostępny
Wyprodukowany w 100% z wysokogatunkowych słodów browarnych. Używany jako baza do wyrobu piw domowych z ekstraktu lub do podniesienia alkoholu, dając przy tym lepsze wrażenia smakowe niż cukier.
Wyprodukowany w 100% z wysokogatunkowych słodów browarnych. Używany jako baza do wyrobu piw domowych z ekstraktu lub do podniesienia alkoholu, dając przy tym lepsze wrażenia smakowe niż cukier.
Wyprodukowany w 100% z wysokogatunkowych słodów browarnych. Używany jako baza do wyrobu piw domowych z ekstraktu lub do podniesienia alkoholu, dając przy tym lepsze wrażenia smakowe niż cukier.
Duża dostępność
Wyprodukowany w 100% z wysokogatunkowych słodów browarnych. Używany jako baza do wyrobu piw domowych z ekstraktu lub do podniesienia alkoholu, dając przy tym lepsze wrażenia smakowe niż cukier.
Suchy ekstrakt słodowy jasny w postaci sproszkowanej.Polecany jako szlachetny dodatek do piw dla potrzeb refermentacji lub jako baza starteru drożdżowego.
Duża dostępność
Suchy ekstrakt słodowy jasny w postaci sproszkowanej.Polecany jako szlachetny dodatek do piw dla potrzeb refermentacji lub jako baza starteru drożdżowego.
Duża dostępność
Suchy ekstrakt słodowy jasny w postaci sproszkowanej.Polecany jako szlachetny dodatek do piw dla potrzeb refermentacji lub jako baza starteru drożdżowego.
Suchy ekstrakt słodowy jasny w postaci sproszkowanej.Polecany jako szlachetny dodatek do piw dla potrzeb refermentacji lub jako baza starteru drożdżowego.
Suchy ekstrakt słodowy jasny w postaci sproszkowanej.Polecany jako szlachetny dodatek do piw dla potrzeb refermentacji lub jako baza starteru drożdżowego.
Duża dostępność
Suchy ekstrakt słodowy jasny w postaci sproszkowanej.Polecany jako szlachetny dodatek do piw dla potrzeb refermentacji lub jako baza starteru drożdżowego.
Suchy ekstrakt słodowy jasny w postaci sproszkowanej.Polecany jako szlachetny dodatek do piw dla potrzeb refermentacji lub jako baza starteru drożdżowego.
Wyprodukowany w 100% z wysokogatunkowych słodów browarnych. Używany jako baza do wyrobu piw domowych z ekstraktu lub do podniesienia alkoholu, dając przy tym lepsze wrażenia smakowe niż cukier.
Duża dostępność
Wyprodukowany w 100% z wysokogatunkowych słodów browarnych. Używany jako baza do wyrobu piw domowych z ekstraktu lub do podniesienia alkoholu, dając przy tym lepsze wrażenia smakowe niż cukier.
Wyprodukowany w 100% z wysokogatunkowych słodów browarnych. Używany jako baza do wyrobu piw domowych z ekstraktu lub do podniesienia alkoholu, dając przy tym lepsze wrażenia smakowe niż cukier.
Wyprodukowany w 100% z wysokogatunkowych słodów browarnych. Używany jako baza do wyrobu piw domowych z ekstraktu lub do podniesienia alkoholu, dając przy tym lepsze wrażenia smakowe niż cukier.
Duża dostępność
Wyprodukowany w 100% z wysokogatunkowych słodów browarnych. Używany jako baza do wyrobu piw domowych z ekstraktu lub do podniesienia alkoholu, dając przy tym lepsze wrażenia smakowe niż cukier.
Wyprodukowany w 100% z wysokogatunkowych słodów browarnych. Używany jako baza do wyrobu piw domowych z ekstraktu lub do podniesienia alkoholu, dając przy tym lepsze wrażenia smakowe niż cukier.
Wyprodukowany w 100% z wysokogatunkowych słodów browarnych. Używany jako baza do wyrobu piw domowych z ekstraktu lub do podniesienia alkoholu, dając przy tym lepsze wrażenia smakowe niż cukier.
Duża dostępność
Wyprodukowany w 100% z wysokogatunkowych słodów browarnych. Używany jako baza do wyrobu piw domowych z ekstraktu lub do podniesienia alkoholu, dając przy tym lepsze wrażenia smakowe niż cukier.
Wyprodukowany w 100% z wysokogatunkowych słodów browarnych. Używany jako baza do wyrobu piw domowych z ekstraktu lub do podniesienia alkoholu, dając przy tym lepsze wrażenia smakowe niż cukier.
Wyprodukowany w 100% z wysokogatunkowych słodów browarnych. Używany jako baza do wyrobu piw domowych z ekstraktu lub do podniesienia alkoholu, dając przy tym lepsze wrażenia smakowe niż cukier.
Duża dostępność
Wyprodukowany w 100% z wysokogatunkowych słodów browarnych. Używany jako baza do wyrobu piw domowych z ekstraktu lub do podniesienia alkoholu, dając przy tym lepsze wrażenia smakowe niż cukier.
Wyprodukowany w 100% z wysokogatunkowych słodów browarnych. Używany jako baza do wyrobu piw domowych z ekstraktu lub do podniesienia alkoholu, dając przy tym lepsze wrażenia smakowe niż cukier.
Skorzystaj z naszego innowacyjnego kalkulatora!