Filtry
Ładowanie...
Areometr wyskalowany jest w ballingach, skala 0-25BLG. Przyrządem dokonuje się pomiaru zawartości cukru i za pomocą wzoru oblicza się zawartość alkoholu.
Duża dostępność
Laboratoryjna butelka o pojemności 500 ml idealna do przechowywania i propagacji drożdży. Nadrukowana skala co 100ml. Odporna na wysokie temperatury do +140°C.
Duża dostępność
Laboratoryjna butelka o pojemności 1000 ml idealna do przechowywania i propagacji drożdży. Nadrukowana skala co 100ml. Odporna na wysokie temperatury do +140°C.
Duża dostępność
Analogowy termometr o zakresie temperatur 0 do +100°C. Długość sondy 34cm, tolerancja pomiaru temperatury +/- 5°C
Duża dostępność
Five Star PBW Liquid Cleaner uwielbiany przez piwowarów środek czyszczący, w łatwo rozpuszczalnym płynie. PBW Liquid Cleaner to nieszkodliwy buforowany alkaliczny środek czyszczący do sprzętu piwowarskiego zarówno dla profesjonalistów,...
Duża dostępność
Five Star PBW Liquid Cleaner uwielbiany przez piwowarów środek czyszczący, w łatwo rozpuszczalnym płynie. PBW Liquid Cleaner to nieszkodliwy buforowany alkaliczny środek czyszczący do sprzętu piwowarskiego zarówno dla profesjonalistów,...
Duża dostępność
Ten wydajny środek czyszczący został specjalnie opracowany do użytku z Grainfather. Usuwa trudne do czyszczenia białka z Grainfather bez potrzeby żmudnego szorowania.
Duża dostępność
Wszechstronny i bardzo dokładny termometr cyfrowy. Dzięki regulowanym alarmom temperatury termometr ten jest idealny do zacierania i gotowania, a także do kontroli temperatury fermentacji.
Ostatnie egzemplarze
Samoprzylepny termometr z ciekłokrystaliczny, doskonale nadaje się do kontrolowania temperatury fermentacji. Niezastąpiony dla każdego domowego piwowara i winiarza.
Duża dostępność
Profesjonalny areometr piwowarski firmy Alla France, wyskalowany w stopniach Ballinga/Brixa.
Ostatnie egzemplarze
Brewkit do produkcji piwa pszenicznego, w stylu Weissbier. Piwo delikatne, wręcz deserowe, w smaku dominuje słodowość lekko zrównoważona goryczką. Charakterystyczne dla tego stylu są nuty bananowo goździkowe pochodzące ze specjalnych szczepów drożdży.
Słód Pszeniczny zapewnia świeżość i typowy smak piwa pszenicznego. Jest produkowany wyłącznie z wysokiej jakości pszenicy browarnej. Ponieważ ma wyższą zawartość białka niż słód pilzneński, nadaje się nie tylko do produkcji typowych piw pszenicznych, ale także poprawia pełnię i pianę wszystkich stylów piwa z górnej fermentacji
Słód Pszeniczny zapewnia świeżość i typowy smak piwa pszenicznego. Jest produkowany wyłącznie z wysokiej jakości pszenicy browarnej. Ponieważ ma wyższą zawartość białka niż słód pilzneński, nadaje się nie tylko do produkcji typowych piw pszenicznych, ale także poprawia pełnię i pianę wszystkich stylów piwa z górnej fermentacji
Płatki owsiane dodawane min do piw w stylu: white beers, grand cru, lambic. Wpływają na pełnię smakową piwa, wyrazisty smak oraz nadają kremowej konstystencji. Używany do zacierania wraz ze słodami w podstawowym zasypie.
Płatki pszeniczne jako alternatywa dla słodu pszenicznego, zapewniają przyjemną słodycz pszenicy w gotowym piwie, zwiększają ciało oraz poprawiają pianę. Używane do zacierania wraz ze słodami w podstawowym zasypie.
Skorzystaj z naszego innowacyjnego kalkulatora!