Filtry
Ładowanie...
Belgijski słód "bursztynowy" palony w wyższych temperaturach niż słody podstawowe, nadaje brzeczce nuty chleba, orzechów i owoców. Gorzki charakter słodu zmniejsza sie wraz z czasem, początkowo może być intensywny.
Duża dostępność
Podstawowy słód o niskiej barwie do wyrobu piw zarówno górnej jak i dolnej fermentacji, udział w zasypie może stanowić 100% . Jego smak i aromat jest zwykle opisywany jako słodowy, lekko orzechowy i słodki.
Duża dostępność
Podstawowy słód o niskiej barwie do wyrobu piw zarówno górnej jak i dolnej fermentacji, udział w zasypie może stanowić 100% . Jego smak i aromat jest zwykle opisywany jako słodowy, lekko orzechowy i słodki.
Duża dostępność
Podstawowy słód o niskiej barwie do wyrobu piw zarówno górnej jak i dolnej fermentacji, udział w zasypie może stanowić 100% . Jego smak i aromat jest zwykle opisywany jako słodowy, lekko orzechowy i słodki.
Duża dostępność
Słód Pale Ale nadaje brzeczce złotego koloru i głębokiego smaku słodowego. Często używany w połączeniu ze słodem pilzneńskim w celu nadania głębszego smaku słodowego oraz wzmocnienia barwy piwa. Używany do produkcji wszelkiego rodzaju...
Duża dostępność
Słód Pale Ale nadaje brzeczce złotego koloru i głębokiego smaku słodowego. Często używany w połączeniu ze słodem pilzneńskim w celu nadania głębszego smaku słodowego oraz wzmocnienia barwy piwa. Używany do produkcji wszelkiego rodzaju...
Duża dostępność
Słód Pale Ale nadaje brzeczce złotego koloru i głębokiego smaku słodowego. Często używany w połączeniu ze słodem pilzneńskim w celu nadania głębszego smaku słodowego oraz wzmocnienia barwy piwa. Używany do produkcji wszelkiego rodzaju...
Duża dostępność
Słód żytni produkowany jest z wysokiej jakości żyta. Proces słodowania niewiele różni się od produkcji słodu pilzneńskiego. Słód nadaje złoty kolor i typowy smak żyta. Zaleca się użycie słodu żytniego do 7%, aby uniknąć problemów z...
Duża dostępność
Angielski słód produkowany metodą podłogową z najpopularniejszej angielskiej odmiany jęczmienia browarnego Maris Otter. Szeroko stosowany w angielskich browarach do klasycznych górnofermentacyjnych stylów takich jak bitter, stout, mild,...
Chwilowy brak towaru Planowana dostawa:
Powiadom mnie kiedy będzie dostępny
Angielski słód produkowany metodą podłogową z najpopularniejszej angielskiej odmiany jęczmienia browarnego Maris Otter. Szeroko stosowany w angielskich browarach do klasycznych górnofermentacyjnych stylów takich jak bitter, stout, mild,...
Ostatnie egzemplarze
Wit-Pear czyli wariacja pszenicznego piwa belgijskiego z pulpą owocową z gruszek odmiany Bonkreta Williamsa. Ta stara odmiana jest szczególnie polecana do wyrobu różnego rodzaju trunków ze względu na wyraźny aromat. Sprawdź jak komponuje się kwaskowy, orzeźwiający smak Wita ze słodkimi aromatami gruszki!
Low availability
Owsiany płynny ekstrakt słodowy 1,5kg - Muntons - to połączenie najlepszych słodów browarnych, jęczmienia i owsa, tworzy idealną bazę do tworzenia mglistych piw HAZY IPA w stylu New England.
High availability
Desam spray przeznaczony jest do szybkiej dezynfekcji małych powierzchni, wyrobów medycznych, w tym powierzchni trudnodostępnych oraz powierzchni urządzeń i sprzętu niewrażliwych na działania alkoholi.
High availability
Drożdże piwowarskie LalBrew Verdant IPA szczep wyselekcjonowany we współpracy z Verdant Brewing Co. Wyraźne nuty moreli, owoców tropikalnych i cytrusów płynnie łączą się z aromatami chmielu.
High availability
Triple Hazy IPA - piwo tak gęste i mgliste, że można je kroić nożem. Pełne soczystych aromatów białych winogron, dojrzałego melona i mango. Aksamitne, orzeźwiające a jednocześnie z racji swojej mocy rozgrzewające. Wspomnienie wakacji podczas szarego zimowego wieczoru.
High availability
Skorzystaj z naszego innowacyjnego kalkulatora!
To narzędzie jest dla Ciebie!