Gar zacierny o pojemności 50 litrów z pokrywą to najpopularniejsze naczynie każdego piwowara domowego. Zacieranie, gotowanie brzeczki z chmielem to główne procesy, które przeprowadzisz za pomocą tego garnka. Nadaje się również do...
Duża dostępność
Gar zacierny o pojemności 40 litrów z pokrywą to najpopularniejsze naczynie każdego piwowara domowego. Zacieranie, gotowanie brzeczki z chmielem to główne procesy, które przeprowadzisz za pomocą tego garnka.
Duża dostępność
Chłodnica zanurzeniowa ze stali nierdzewnej, pozwala na szybkie chłodzenie brzeczki piwnej ok 20 minut z 100°C do 25°C.
Duża dostępność
Kontroler temperatury Mangrove Jacks może być używany z lodówką oraz z podkładką lub pasem grzewczym. Nie jest wymagane dodatkowe okablowanie ani sondy. Po prostu podłącz!
Chwilowy brak towaru Planowana dostawa:
Powiadom mnie kiedy będzie dostępny
Hop spider firmy Mangrove Jack's wykonany z drobnej siatki stalowej o rozmiarze oczka 800 mikronów. Doskonałe rozwiązanie dla gotowania chmielu w brzeczce. Dzięki drobnym oczkom hop spider utrzymuje chmieliny wewnątrz, a jednocześnie...
Chwilowy brak towaru Planowana dostawa:
Powiadom mnie kiedy będzie dostępny
Ta wysokiej jakości łyga ze stali nierdzewnej służy do mieszania ziacieru podczas ziacierania, a także do zgarniania pianki podczas gotowania. Jest lepsza niż plastikowa, ponieważ nie mięknie i nie odkształca się pod wpływem ciepła.
Chwilowy brak towaru Planowana dostawa:
Powiadom mnie kiedy będzie dostępny
Dzbanek z podziałką 2L, świetnie sprawdzi się podczas wysładzania.
Duża dostępność
Gar zacierny o pojemności 30 litrów z pokrywą to najpopularniejsze naczynie każdego piwowara domowego. Zacieranie, gotowanie brzeczki z chmielem to główne procesy, które przeprowadzisz za pomocą tego garnka. Nadaje się do kuchenek...
Duża dostępność
Gar zacierny o pojemności 15 litrów z pokrywą to najpopularniejsze naczynie każdego piwowara domowego. Zacieranie, gotowanie brzeczki z chmielem to główne procesy, które przeprowadzisz za pomocą tego garnka. Nadaje się do kuchenek...
Duża dostępność
Śrutownik walcowy - solidna konstrukcja, dostosowany do warunków domowych. Możliwość regulowania grubości śrutowanego słodu przy pomocy regulowanej odległości między walcami.
Ostatnie egzemplarze
Brewkit do produkcji piwa pszenicznego, w stylu Weissbier. Piwo delikatne, wręcz deserowe, w smaku dominuje słodowość lekko zrównoważona goryczką. Charakterystyczne dla tego stylu są nuty bananowo goździkowe pochodzące ze specjalnych szczepów drożdży.
Słód Pszeniczny zapewnia świeżość i typowy smak piwa pszenicznego. Jest produkowany wyłącznie z wysokiej jakości pszenicy browarnej. Ponieważ ma wyższą zawartość białka niż słód pilzneński, nadaje się nie tylko do produkcji typowych piw pszenicznych, ale także poprawia pełnię i pianę wszystkich stylów piwa z górnej fermentacji
Słód Pszeniczny zapewnia świeżość i typowy smak piwa pszenicznego. Jest produkowany wyłącznie z wysokiej jakości pszenicy browarnej. Ponieważ ma wyższą zawartość białka niż słód pilzneński, nadaje się nie tylko do produkcji typowych piw pszenicznych, ale także poprawia pełnię i pianę wszystkich stylów piwa z górnej fermentacji
Płatki owsiane dodawane min do piw w stylu: white beers, grand cru, lambic. Wpływają na pełnię smakową piwa, wyrazisty smak oraz nadają kremowej konstystencji. Używany do zacierania wraz ze słodami w podstawowym zasypie.
Płatki pszeniczne jako alternatywa dla słodu pszenicznego, zapewniają przyjemną słodycz pszenicy w gotowym piwie, zwiększają ciało oraz poprawiają pianę. Używane do zacierania wraz ze słodami w podstawowym zasypie.
Skorzystaj z naszego innowacyjnego kalkulatora!