Filtry
Ładowanie...
Kapslownica KELLY, najpopularniejszy przyrząd domowego piwowara. Służy do kapslowania butelek o standardowym rozmiarze kapsla 26mm.
Duża dostępność
Fabrycznie nowa butla z zaworem o pojemności 2l / 1,5kg z gazem CO2 spożywczym - pełna, zawór butli zabezpieczony folią termokurczliwą w komplecie z reduktorem CO2.
Ostatnie egzemplarze
Wąż zbrojony 6,0 × 2,5 mm wykonany z PVC ze wzmocnieniem tekstylnym, przeznaczony do przesyłu pod ciśnieniem, powietrza, lekkich chemikaliów, wody pitnej oraz substancji spożywczych. Dzięki wysokiej wytrzymałości aż 20 bar idealnie...
Duża dostępność
Beer Gun nalewak ze stali nierdzewnej z trójdrożnym zaworem do napełniania butelek z piwem pod ciśnieniem i w osłonie CO 2 . Rozlew do butelek pod osłoną CO 2 redukuje problemy z utlenianiem się piwa, a dzięki napełnianiu pod...
Duża dostępność
Fabrycznie nowa butla z zaworem o pojemności 2l / 1,5kg z gazem CO2 spożywczym - pełna, zawór butli zabezpieczony folią termokurczliwą.
Duża dostępność
Element blokujący ramię do kapslownicy Heavy Duty, część zamienna.
Duża dostępność
Króciec ze stali nierdzewnej z zaciskiem na wąż o średnicy wewnętrznej 6-8mm, stosowany do szybkozłączek jolly IN lub OUT z gwintem 7/16" w kegach Cornelius 19L.
Duża dostępność
Uszczelka o-ring do ball-locka Keg 19L Cornelius
Duża dostępność
Uszczelka o-ring do ball-locka Keg 19L Cornelius
Duża dostępność
Uszczelka o-ring na grzybek i zawór bezpieczeństwa Keg 19L Cornelius
Duża dostępność
Brewkit do produkcji piwa pszenicznego, w stylu Weissbier. Piwo delikatne, wręcz deserowe, w smaku dominuje słodowość lekko zrównoważona goryczką. Charakterystyczne dla tego stylu są nuty bananowo goździkowe pochodzące ze specjalnych szczepów drożdży.
Słód Pszeniczny zapewnia świeżość i typowy smak piwa pszenicznego. Jest produkowany wyłącznie z wysokiej jakości pszenicy browarnej. Ponieważ ma wyższą zawartość białka niż słód pilzneński, nadaje się nie tylko do produkcji typowych piw pszenicznych, ale także poprawia pełnię i pianę wszystkich stylów piwa z górnej fermentacji
Słód Pszeniczny zapewnia świeżość i typowy smak piwa pszenicznego. Jest produkowany wyłącznie z wysokiej jakości pszenicy browarnej. Ponieważ ma wyższą zawartość białka niż słód pilzneński, nadaje się nie tylko do produkcji typowych piw pszenicznych, ale także poprawia pełnię i pianę wszystkich stylów piwa z górnej fermentacji
Płatki owsiane dodawane min do piw w stylu: white beers, grand cru, lambic. Wpływają na pełnię smakową piwa, wyrazisty smak oraz nadają kremowej konstystencji. Używany do zacierania wraz ze słodami w podstawowym zasypie.
Płatki pszeniczne jako alternatywa dla słodu pszenicznego, zapewniają przyjemną słodycz pszenicy w gotowym piwie, zwiększają ciało oraz poprawiają pianę. Używane do zacierania wraz ze słodami w podstawowym zasypie.
Skorzystaj z naszego innowacyjnego kalkulatora!