Stylowe szkło degustacyjne do piwa. Eleganckie i praktyczne, należące do grupy snifterów czyli szkieł uwypuklających aromat piwa.
Duża dostępność
Klasyczny beligijski kielich do wielu rodzajów piwa. Szczególnie polecany dla aromatycznych piw górnej fermentacji.
Duża dostępność
Kubek plastikowy wielorazowy już po piątym użyciu uzyskuje status kubka EKO. Można go używać tysiące razy bez szkody dla zdrowia, jak również jakości kubka i jego nadruku.
Duża dostępność
Kubek plastikowy wielorazowy już po piątym użyciu uzyskuje status kubka EKO. Można go używać tysiące razy bez szkody dla zdrowia, jak również jakości kubka i jego nadruku.
Duża dostępność
Kubek plastikowy wielorazowy już po piątym użyciu uzyskuje status kubka EKO. Można go używać tysiące razy bez szkody dla zdrowia, jak również jakości kubka i jego nadruku.
Duża dostępność
Kubek plastikowy wielorazowy już po piątym użyciu uzyskuje status kubka EKO. Można go używać tysiące razy bez szkody dla zdrowia, jak również jakości kubka i jego nadruku.
Duża dostępność
Szklanki Wrocławskiego Festiwalu Dobrego Piwa
Duża dostępność
Brewkit do produkcji piwa pszenicznego, w stylu Weissbier. Piwo delikatne, wręcz deserowe, w smaku dominuje słodowość lekko zrównoważona goryczką. Charakterystyczne dla tego stylu są nuty bananowo goździkowe pochodzące ze specjalnych szczepów drożdży.
Słód Pszeniczny zapewnia świeżość i typowy smak piwa pszenicznego. Jest produkowany wyłącznie z wysokiej jakości pszenicy browarnej. Ponieważ ma wyższą zawartość białka niż słód pilzneński, nadaje się nie tylko do produkcji typowych piw pszenicznych, ale także poprawia pełnię i pianę wszystkich stylów piwa z górnej fermentacji
Słód Pszeniczny zapewnia świeżość i typowy smak piwa pszenicznego. Jest produkowany wyłącznie z wysokiej jakości pszenicy browarnej. Ponieważ ma wyższą zawartość białka niż słód pilzneński, nadaje się nie tylko do produkcji typowych piw pszenicznych, ale także poprawia pełnię i pianę wszystkich stylów piwa z górnej fermentacji
Płatki owsiane dodawane min do piw w stylu: white beers, grand cru, lambic. Wpływają na pełnię smakową piwa, wyrazisty smak oraz nadają kremowej konstystencji. Używany do zacierania wraz ze słodami w podstawowym zasypie.
Płatki pszeniczne jako alternatywa dla słodu pszenicznego, zapewniają przyjemną słodycz pszenicy w gotowym piwie, zwiększają ciało oraz poprawiają pianę. Używane do zacierania wraz ze słodami w podstawowym zasypie.
Skorzystaj z naszego innowacyjnego kalkulatora!