Aroamat i smak wytrawnego Bourbonu. Typowy dla tzw. "Kwaśnych zacierów", dających bogaty profil smakowy dzięki zachowaniu w procesie fermentacji części cukrów pozyskanych z zacieru.
Duża dostępność
Zaprawka nadająca smak i aromat klasycznego, karaibskiego rumu, szczególnie polecanego do słodkich drinków.
Duża dostępność
Chwilowy brak towaru Planowana dostawa:
Powiadom mnie kiedy będzie dostępny
Esencja smakowa Napoleon Brandy. Bogaty owocowy smak brandy z łagodnym zakończeniem.
Chwilowy brak towaru Planowana dostawa:
Powiadom mnie kiedy będzie dostępny
Esencja smakowa Kentucky Bourbon. Bogaty, owocowy, słodki smak bourbonu przypominający klasyczne amerykańskie trunki.
Duża dostępność
Esencja smakowa klasycznego jamajskiego rumu. Wyraźny smak i aromat ciemnej melasy.
Ostatnie egzemplarze
Połączenie smaku i aromatu Bourbona z wyraźnymi nutami miodu. Delikatny deserowy smak i aromat.
Duża dostępność
Brewkit do produkcji piwa pszenicznego, w stylu Weissbier. Piwo delikatne, wręcz deserowe, w smaku dominuje słodowość lekko zrównoważona goryczką. Charakterystyczne dla tego stylu są nuty bananowo goździkowe pochodzące ze specjalnych szczepów drożdży.
Słód Pszeniczny zapewnia świeżość i typowy smak piwa pszenicznego. Jest produkowany wyłącznie z wysokiej jakości pszenicy browarnej. Ponieważ ma wyższą zawartość białka niż słód pilzneński, nadaje się nie tylko do produkcji typowych piw pszenicznych, ale także poprawia pełnię i pianę wszystkich stylów piwa z górnej fermentacji
Słód Pszeniczny zapewnia świeżość i typowy smak piwa pszenicznego. Jest produkowany wyłącznie z wysokiej jakości pszenicy browarnej. Ponieważ ma wyższą zawartość białka niż słód pilzneński, nadaje się nie tylko do produkcji typowych piw pszenicznych, ale także poprawia pełnię i pianę wszystkich stylów piwa z górnej fermentacji
Płatki owsiane dodawane min do piw w stylu: white beers, grand cru, lambic. Wpływają na pełnię smakową piwa, wyrazisty smak oraz nadają kremowej konstystencji. Używany do zacierania wraz ze słodami w podstawowym zasypie.
Płatki pszeniczne jako alternatywa dla słodu pszenicznego, zapewniają przyjemną słodycz pszenicy w gotowym piwie, zwiększają ciało oraz poprawiają pianę. Używane do zacierania wraz ze słodami w podstawowym zasypie.
Skorzystaj z naszego innowacyjnego kalkulatora!