Szczep drożdży produkujący aromatyczne wina, idelny do Gewurztraminer, Sauvignon i Semillon. Drożdże pracują w temp. 14-30°C, produkują glicerol w ilości niskiej do średniej, tolerancja na alkohol do 14,5%ABV pod warunkiem prowadzenia...
Duża dostępność
Szczep drożdży do win owocowych, czerwonych. Względnie neutralny szczep produkujący subtelne poziomy aromatu i smaku. Tolerancja na alkohol do 15%.
Duża dostępność
Szczep drożdży Saccharomyces Bayanus, do win wytrawnych, musujących. Polecane do produkcji cydrów i miodów pitnych- wysoka tolerancja na alkohol - do 18%.
Duża dostępność
Szczep drożdży do win białych, posiada zdolność metabolizowania kwasu jabłkowego na poziomie 30-35%.
Duża dostępność
Szczep drożdży idealny do słodkich win białych, deserowych win, z winogron oraz cydru. Produkują wysoki poziom aromatów owocowych oraz glicerolu - podnosząc poziom słodyczy. Drożdże pracują powoli od 21 dni dla win stołowych do 35 dni...
Duża dostępność
Szczep drożdży idealny do win czerwonych, cierpkich, młodych w stylu Beaujolais, Valpolicella.
Duża dostępność
Szczep drożdży Saccharomyces Bayanus idealny do wytrawnych win białych, win musujących. Wysoka tolerancja na alkohol do 18%. Neutralne w produkcji aromatu.
Duża dostępność
Drożdże suche idealne do win białych, produkują dobrze zbalansowane aromaty. Niski poziom alkoholi wyższych, estrów, glicerolu.
Duża dostępność
Szczep drożdży do win czerwonych o wyjątkowej złożoności smaku i aromatu. Wysoki poziom produkowanego glicerolu, tolerancja na alkohol do 13,5%
Duża dostępność
Mieszanka drożdży i składników odżywczych opracowana specjalnie do produkcji baz alkoholowych typu Hard Seltzer o czystym i neutralnym profilu smakowo-zapachowym.
Chwilowy brak towaru Planowana dostawa:
Powiadom mnie kiedy będzie dostępny
Słód Pilzneński jest bogaty w enzymy i ma wysoką ekstraktywność. Używany samodzielnie lub razem z innymi słodami, jest idealnym słodem bazowym do wszelkiego rodzaju piw.
High availability
Triple Hazy IPA - piwo tak gęste i mgliste, że można je kroić nożem. Pełne soczystych aromatów białych winogron, dojrzałego melona i mango. Aksamitne, orzeźwiające a jednocześnie z racji swojej mocy rozgrzewające. Wspomnienie wakacji podczas szarego zimowego wieczoru.
High availability
Higher Ground - kawowy porter z serii Mutons Tap Room. Ciemne piwo, które wznosi ten styl na nowy poziom; aromat palonej kawy, łagodna goryczka z zaskakująco słodkim finiszem.
Low availability
Owsiany płynny ekstrakt słodowy 1,5kg - Muntons - to połączenie najlepszych słodów browarnych, jęczmienia i owsa, tworzy idealną bazę do tworzenia mglistych piw HAZY IPA w stylu New England.
High availability
Desam spray przeznaczony jest do szybkiej dezynfekcji małych powierzchni, wyrobów medycznych, w tym powierzchni trudnodostępnych oraz powierzchni urządzeń i sprzętu niewrażliwych na działania alkoholi.
High availability
Słynny, polski chmiel Lubelski, aromatyczna odmiana wywodząca się z czeskiego chmielu Saaz. Nadaje piwu wyraźny klasyczny aromat chmielowy z nutami ziołowo-kwiatowymi. Stosowany do szerokiej gamy piw.
High availability
Słynny, polski chmiel Lubelski, aromatyczna odmiana wywodząca się z czeskiego chmielu Saaz. Nadaje piwu wyraźny klasyczny aromat chmielowy z nutami ziołowo-kwiatowymi. Stosowany do szerokiej gamy piw.
High availability
Chmiel Marynka. Najpopularniejszy chmiel goryczkowy w Polsce. Nadaje czystej goryczy. Wyhodowany przez skrzyżowanie odmiany Brewers Gold z dzikim chmielem męskim pochodzącym z terenu byłej Jugosławii.
High availability
Chmiel Marynka. Najpopularniejszy chmiel goryczkowy w Polsce. Nadaje czystej goryczy. Wyhodowany przez skrzyżowanie odmiany Brewers Gold z dzikim chmielem męskim pochodzącym z terenu byłej Jugosławii.
High availability
Chmiel Sybilla. Polska odmiana wywodząca się z krzyżówki chmielu Lubelskiego i słoweńskiego Styrian Golding. Doskonały chmiel o wspaniałym kwiatowo-ziołowym aromacie i dobrze zbalansowanej goryczy.
High availability
Skorzystaj z naszego innowacyjnego kalkulatora!
To narzędzie jest dla Ciebie!