Filtry
Ładowanie...
Glukoza to surowiec używany do przeprowadzania refermentacji w butelkach.
Duża dostępność
Kwas mlekowy używany głównie do obniżenia wartości pH brzeczki podczas zacierania.
Duża dostępność
Kwas fosoforowy używany do zakwaszenia brzeczki lub zacieru. Jest dodatkowym źródłem fosforu dla drożdży podczas fermentacji. Używany również do przemywania gęstwy drożdzowej.
Chwilowy brak towaru Planowana dostawa:
Powiadom mnie kiedy będzie dostępny
Kwas mlekowy używany głównie do obniżenia wartości pH brzeczki podczas zacierania.
Duża dostępność
Roztwór naturalnego i czystego chlorku wapnia E509 (odpowiedni do żywności) zawiera 33% chlorku wapnia, soli browarniczej często używanej przez browary komercyjne. Chlorki nadają piwu miękki, pełny i bardziej słodki smak, a wapń...
Chwilowy brak towaru Planowana dostawa:
Powiadom mnie kiedy będzie dostępny
Laktoza to cukier, który nie jest fermentowany przez drożdże. Używany do warzenia piw w typu milk stout, sweet stout. Wnosi do piwa delikatną słodycz oraz treściwość.
Duża dostępność
WHIRLFLOC T to stosowany w browarnictwie ekstrakt z "mchu irlandzkiego". Jest oczyszczoną formą wielkocząsteczkowego K-karagenu wyekstrahowanego z czerwonych alg morskich (Rhodophyceae) i produkowany jest wyłącznie jako środek do...
Duża dostępność
WHIRLFLOC T to stosowany w browarnictwie ekstrakt z "mchu irlandzkiego". Jest oczyszczoną formą wielkocząsteczkowego K-karagenu wyekstrahowanego z czerwonych alg morskich (Rhodophyceae) i produkowany jest wyłącznie jako środek do...
Duża dostępność
Kolendra to przyprawa dodawana do piw w stylu belgijskim nadając specyficznego aromatu i smaku.
Duża dostępność
Mech irlandzki ma właściwości wytrącające białka, dzięki czemu pozbędziesz się zmętnienia piwa.
Duża dostępność
Słód Pilzneński jest bogaty w enzymy i ma wysoką ekstraktywność. Używany samodzielnie lub razem z innymi słodami, jest idealnym słodem bazowym do wszelkiego rodzaju piw.
High availability
Triple Hazy IPA - piwo tak gęste i mgliste, że można je kroić nożem. Pełne soczystych aromatów białych winogron, dojrzałego melona i mango. Aksamitne, orzeźwiające a jednocześnie z racji swojej mocy rozgrzewające. Wspomnienie wakacji podczas szarego zimowego wieczoru.
High availability
Higher Ground - kawowy porter z serii Mutons Tap Room. Ciemne piwo, które wznosi ten styl na nowy poziom; aromat palonej kawy, łagodna goryczka z zaskakująco słodkim finiszem.
Low availability
Owsiany płynny ekstrakt słodowy 1,5kg - Muntons - to połączenie najlepszych słodów browarnych, jęczmienia i owsa, tworzy idealną bazę do tworzenia mglistych piw HAZY IPA w stylu New England.
High availability
Desam spray przeznaczony jest do szybkiej dezynfekcji małych powierzchni, wyrobów medycznych, w tym powierzchni trudnodostępnych oraz powierzchni urządzeń i sprzętu niewrażliwych na działania alkoholi.
High availability
Słynny, polski chmiel Lubelski, aromatyczna odmiana wywodząca się z czeskiego chmielu Saaz. Nadaje piwu wyraźny klasyczny aromat chmielowy z nutami ziołowo-kwiatowymi. Stosowany do szerokiej gamy piw.
High availability
Słynny, polski chmiel Lubelski, aromatyczna odmiana wywodząca się z czeskiego chmielu Saaz. Nadaje piwu wyraźny klasyczny aromat chmielowy z nutami ziołowo-kwiatowymi. Stosowany do szerokiej gamy piw.
High availability
Chmiel Marynka. Najpopularniejszy chmiel goryczkowy w Polsce. Nadaje czystej goryczy. Wyhodowany przez skrzyżowanie odmiany Brewers Gold z dzikim chmielem męskim pochodzącym z terenu byłej Jugosławii.
High availability
Chmiel Marynka. Najpopularniejszy chmiel goryczkowy w Polsce. Nadaje czystej goryczy. Wyhodowany przez skrzyżowanie odmiany Brewers Gold z dzikim chmielem męskim pochodzącym z terenu byłej Jugosławii.
High availability
Chmiel Sybilla. Polska odmiana wywodząca się z krzyżówki chmielu Lubelskiego i słoweńskiego Styrian Golding. Doskonały chmiel o wspaniałym kwiatowo-ziołowym aromacie i dobrze zbalansowanej goryczy.
High availability
Skorzystaj z naszego innowacyjnego kalkulatora!
To narzędzie jest dla Ciebie!