Filtry
Ładowanie...
Belgijski słód "bursztynowy" palony w wyższych temperaturach niż słody podstawowe, nadaje brzeczce nuty chleba, orzechów i owoców. Gorzki charakter słodu zmniejsza sie wraz z czasem, początkowo może być intensywny.
Duża dostępność
Słód żytni czekoladowy. Wnosi wyraźny charakter prażonych i palonych słodów, nuty kawy i czekolady, dodatkowo wzbogacając intensywnym zbożowym smakiem.
Duża dostępność
Słód żytni czekoladowy. Wnosi wyraźny charakter prażonych i palonych słodów, nuty kawy i czekolady, dodatkowo wzbogacając intensywnym zbożowym smakiem.
Duża dostępność
Słód żytni crystal, wnosi wyraźny charakter toffiee z nutą lukrecji, dodatkowo wzbogacając intensywnym zbożowym smakiem.
Chwilowy brak towaru Planowana dostawa:
Powiadom mnie kiedy będzie dostępny
Słód żytni crystal, wnosi wyraźny charakter toffiee z nutą lukrecji, dodatkowo wzbogacając intensywnym zbożowym smakiem.
Chwilowy brak towaru Planowana dostawa:
Powiadom mnie kiedy będzie dostępny
Płatki z kukurydzy produkowane z żółtej kukurydzy, stosowane w umiarkowanych ilościach zapewniając głębię charakteru jaśniejszym piwom. Przyczyniają się do produkcji alkoholu, nadając przy tym zbożowego smaku. Używane do zacierania wraz...
Chwilowy brak towaru Planowana dostawa:
Powiadom mnie kiedy będzie dostępny
Prażona pszenica używana w celu zwiększenia treściwości piwa oraz uzyskania trwałości piany.
Chwilowy brak towaru Planowana dostawa:
Powiadom mnie kiedy będzie dostępny
Angielski słód produkowany metodą podłogową z najpopularniejszej angielskiej odmiany jęczmienia browarnego Maris Otter. Szeroko stosowany w angielskich browarach do klasycznych górnofermentacyjnych stylów takich jak bitter, stout, mild,...
Duża dostępność
Angielski słód produkowany metodą podłogową z najpopularniejszej angielskiej odmiany jęczmienia browarnego Maris Otter. Szeroko stosowany w angielskich browarach do klasycznych górnofermentacyjnych stylów takich jak bitter, stout, mild,...
Duża dostępność
Podstawowy słód produkowany metodą podłogową ze szkockiej odmiany jęczmienia. Bazowy słód do górnofermentacyjnych stylów. Często używany przez browary w Anglii oraz USA do piw typu IPA. Służy również do wyrobu whisky.
Chwilowy brak towaru Planowana dostawa:
Powiadom mnie kiedy będzie dostępny
Słód Pilzneński jest bogaty w enzymy i ma wysoką ekstraktywność. Używany samodzielnie lub razem z innymi słodami, jest idealnym słodem bazowym do wszelkiego rodzaju piw.
High availability
Triple Hazy IPA - piwo tak gęste i mgliste, że można je kroić nożem. Pełne soczystych aromatów białych winogron, dojrzałego melona i mango. Aksamitne, orzeźwiające a jednocześnie z racji swojej mocy rozgrzewające. Wspomnienie wakacji podczas szarego zimowego wieczoru.
High availability
Higher Ground - kawowy porter z serii Mutons Tap Room. Ciemne piwo, które wznosi ten styl na nowy poziom; aromat palonej kawy, łagodna goryczka z zaskakująco słodkim finiszem.
Low availability
Owsiany płynny ekstrakt słodowy 1,5kg - Muntons - to połączenie najlepszych słodów browarnych, jęczmienia i owsa, tworzy idealną bazę do tworzenia mglistych piw HAZY IPA w stylu New England.
High availability
Desam spray przeznaczony jest do szybkiej dezynfekcji małych powierzchni, wyrobów medycznych, w tym powierzchni trudnodostępnych oraz powierzchni urządzeń i sprzętu niewrażliwych na działania alkoholi.
High availability
Słynny, polski chmiel Lubelski, aromatyczna odmiana wywodząca się z czeskiego chmielu Saaz. Nadaje piwu wyraźny klasyczny aromat chmielowy z nutami ziołowo-kwiatowymi. Stosowany do szerokiej gamy piw.
High availability
Słynny, polski chmiel Lubelski, aromatyczna odmiana wywodząca się z czeskiego chmielu Saaz. Nadaje piwu wyraźny klasyczny aromat chmielowy z nutami ziołowo-kwiatowymi. Stosowany do szerokiej gamy piw.
High availability
Chmiel Marynka. Najpopularniejszy chmiel goryczkowy w Polsce. Nadaje czystej goryczy. Wyhodowany przez skrzyżowanie odmiany Brewers Gold z dzikim chmielem męskim pochodzącym z terenu byłej Jugosławii.
High availability
Chmiel Marynka. Najpopularniejszy chmiel goryczkowy w Polsce. Nadaje czystej goryczy. Wyhodowany przez skrzyżowanie odmiany Brewers Gold z dzikim chmielem męskim pochodzącym z terenu byłej Jugosławii.
High availability
Chmiel Sybilla. Polska odmiana wywodząca się z krzyżówki chmielu Lubelskiego i słoweńskiego Styrian Golding. Doskonały chmiel o wspaniałym kwiatowo-ziołowym aromacie i dobrze zbalansowanej goryczy.
High availability
Skorzystaj z naszego innowacyjnego kalkulatora!
To narzędzie jest dla Ciebie!