Filtry
Ładowanie...
Nieprześcigniony, klasyczny, brytyjski słód Crystal, dodawany do zasypu piw typu ale. Podnosi barwę piwa oraz nadaje subtelnej słodyczy w równowadze z chmielowym charakterem piwa.
Duża dostępność
Standardowy słód czekoladowy. Nadaje ciemnobrązowej barwy i łagodnego smaku czekolady i kawy. Idealny dla piw typu dark mild, stout, porter.
Duża dostępność
Standardowy słód czekoladowy. Nadaje ciemnobrązowej barwy i łagodnego smaku czekolady i kawy. Idealny dla piw typu dark mild, stout, porter.
Duża dostępność
Słód Brown otrzymany w procesie dłuższego i bardziej intensywnego suszenia w wyższych temperaturach dla otrzymania wspaniałej barwy słodu i zatrzymania aromatu.
Duża dostępność
Słód Brown otrzymany w procesie dłuższego i bardziej intensywnego suszenia w wyższych temperaturach dla otrzymania wspaniałej barwy słodu i zatrzymania aromatu.
Duża dostępność
Słód żytni produkowany jest z wysokiej jakości żyta. Proces słodowania niewiele różni się od produkcji słodu pilzneńskiego. Słód nadaje złoty kolor i typowy smak żyta. Zaleca się użycie słodu żytniego do 7%, aby uniknąć problemów z...
Duża dostępność
Słód żytni produkowany jest z wysokiej jakości żyta. Proces słodowania niewiele różni się od produkcji słodu pilzneńskiego. Słód nadaje złoty kolor i typowy smak żyta. Zaleca się użycie słodu żytniego do 7%, aby uniknąć problemów z...
Duża dostępność
Słody wędzone produkowane są z 2-rzędowego wiosennego jęczmienia browarnego, odmiany null lox. Smaki tych słodów są podobne do słodu pilzneńskiego o raczej silnym dymnym smaku w zależności od rodzaju drewna używanego do wędzenia. Ze...
Duża dostępność
Słody wędzone produkowane są z 2-rzędowego wiosennego jęczmienia browarnego, odmiany null lox. Smaki tych słodów są podobne do słodu pilzneńskiego o raczej silnym dymnym smaku w zależności od rodzaju drewna używanego do wędzenia. Ze...
Duża dostępność
Słód wiedeński jest suszony w nieco wyższych temperaturach niż słód pilzneński. W konsekwencji słód wiedeński daje piwo o złotym kolorze, zwiększa ciało i pełnię. Ze względu na wyższą temperaturę wytwarzania aktywność enzymów słodu...
Duża dostępność
Słód Pilzneński jest bogaty w enzymy i ma wysoką ekstraktywność. Używany samodzielnie lub razem z innymi słodami, jest idealnym słodem bazowym do wszelkiego rodzaju piw.
High availability
Triple Hazy IPA - piwo tak gęste i mgliste, że można je kroić nożem. Pełne soczystych aromatów białych winogron, dojrzałego melona i mango. Aksamitne, orzeźwiające a jednocześnie z racji swojej mocy rozgrzewające. Wspomnienie wakacji podczas szarego zimowego wieczoru.
High availability
Higher Ground - kawowy porter z serii Mutons Tap Room. Ciemne piwo, które wznosi ten styl na nowy poziom; aromat palonej kawy, łagodna goryczka z zaskakująco słodkim finiszem.
Low availability
Owsiany płynny ekstrakt słodowy 1,5kg - Muntons - to połączenie najlepszych słodów browarnych, jęczmienia i owsa, tworzy idealną bazę do tworzenia mglistych piw HAZY IPA w stylu New England.
High availability
Desam spray przeznaczony jest do szybkiej dezynfekcji małych powierzchni, wyrobów medycznych, w tym powierzchni trudnodostępnych oraz powierzchni urządzeń i sprzętu niewrażliwych na działania alkoholi.
Low availability
Skorzystaj z naszego innowacyjnego kalkulatora!
To narzędzie jest dla Ciebie!