Filtry
Ładowanie...
Słód wiedeński jest suszony w nieco wyższych temperaturach niż słód pilzneński. W konsekwencji słód wiedeński daje piwo o złotym kolorze, zwiększa ciało i pełnię. Ze względu na wyższą temperaturę wytwarzania aktywność enzymów słodu...
Duża dostępność
Słód wiedeński jest suszony w nieco wyższych temperaturach niż słód pilzneński. W konsekwencji słód wiedeński daje piwo o złotym kolorze, zwiększa ciało i pełnię. Ze względu na wyższą temperaturę wytwarzania aktywność enzymów słodu...
Duża dostępność
Słody wędzone produkowane są z 2-rzędowego wiosennego jęczmienia browarnego, odmiany null lox. Smaki tych słodów są podobne do słodu pilzneńskiego o raczej silnym dymnym smaku w zależności od rodzaju drewna używanego do wędzenia. Ze...
Duża dostępność
Słody wędzone produkowane są z 2-rzędowego wiosennego jęczmienia browarnego, odmiany null lox. Smaki tych słodów są podobne do słodu pilzneńskiego o raczej silnym dymnym smaku w zależności od rodzaju drewna używanego do wędzenia. Ze...
Duża dostępność
Słód Red Ale to aromatyczny słód bogaty w melanoidyny. Używany do bursztynowych i ciemnych piw, aby poprawić kolor i aromat. Specjalny program słodowania zapewnienia odpowiedni smak i aromat poprzez kontrolowaną reakcję Maillarda.
Duża dostępność
Słód Red Ale to aromatyczny słód bogaty w melanoidyny. Używany do bursztynowych i ciemnych piw, aby poprawić kolor i aromat. Specjalny program słodowania zapewnienia odpowiedni smak i aromat poprzez kontrolowaną reakcję Maillarda.
Duża dostępność
Słód Red Ale to aromatyczny słód bogaty w melanoidyny. Używany do bursztynowych i ciemnych piw, aby poprawić kolor i aromat. Specjalny program słodowania zapewnienia odpowiedni smak i aromat poprzez kontrolowaną reakcję Maillarda.
Duża dostępność
Palone Ziarno Jęczmienia jest wytwarzane przez prażenie dobrej jakości ziaren jęczmienia browarnego. Proces prażenia jest podobny do procesu słodu barwiącego, ze szczególną starannością, aby nie spalić ziarna. Temperatura końcowa wynosi...
Duża dostępność
Palone Ziarno Jęczmienia jest wytwarzane przez prażenie dobrej jakości ziaren jęczmienia browarnego. Proces prażenia jest podobny do procesu słodu barwiącego, ze szczególną starannością, aby nie spalić ziarna. Temperatura końcowa wynosi...
Duża dostępność
Słód Pszeniczny Wędzony Dębem, produkowany z wysokiej jakości pszenicy browarnej. Ze względu na stosunkowo niskie temperatury przetwarzania słód zachowuje swoje właściwości i jest aktywny enzymatycznie.
Chwilowy brak towaru Planowana dostawa:
Powiadom mnie kiedy będzie dostępny
Słód Pilzneński jest bogaty w enzymy i ma wysoką ekstraktywność. Używany samodzielnie lub razem z innymi słodami, jest idealnym słodem bazowym do wszelkiego rodzaju piw.
High availability
Triple Hazy IPA - piwo tak gęste i mgliste, że można je kroić nożem. Pełne soczystych aromatów białych winogron, dojrzałego melona i mango. Aksamitne, orzeźwiające a jednocześnie z racji swojej mocy rozgrzewające. Wspomnienie wakacji podczas szarego zimowego wieczoru.
High availability
Higher Ground - kawowy porter z serii Mutons Tap Room. Ciemne piwo, które wznosi ten styl na nowy poziom; aromat palonej kawy, łagodna goryczka z zaskakująco słodkim finiszem.
Low availability
Owsiany płynny ekstrakt słodowy 1,5kg - Muntons - to połączenie najlepszych słodów browarnych, jęczmienia i owsa, tworzy idealną bazę do tworzenia mglistych piw HAZY IPA w stylu New England.
High availability
Desam spray przeznaczony jest do szybkiej dezynfekcji małych powierzchni, wyrobów medycznych, w tym powierzchni trudnodostępnych oraz powierzchni urządzeń i sprzętu niewrażliwych na działania alkoholi.
Low availability
Skorzystaj z naszego innowacyjnego kalkulatora!
To narzędzie jest dla Ciebie!