Filtry
Ładowanie...
Słód Pszeniczny Wędzony Dębem, produkowany z wysokiej jakości pszenicy browarnej. Ze względu na stosunkowo niskie temperatury przetwarzania słód zachowuje swoje właściwości i jest aktywny enzymatycznie.
Chwilowy brak towaru Planowana dostawa:
Powiadom mnie kiedy będzie dostępny
Niesłodowana pszenica zwykle dodawana jako surowiec niesłodowany do piw w stylu Witbier, Lambic oraz dla uzyskania trwałości piany. Nadaje specificznego pszenicznego smaku.
Duża dostępność
Niesłodowana pszenica zwykle dodawana jako surowiec niesłodowany do piw w stylu Witbier, Lambic oraz dla uzyskania trwałości piany. Nadaje specificznego pszenicznego smaku.
Duża dostępność
Płatki pszeniczne jako alternatywa dla słodu pszenicznego, zapewniają przyjemną słodycz pszenicy w gotowym piwie, zwiększają ciało oraz poprawiają pianę. Używane do zacierania wraz ze słodami w podstawowym zasypie.
Duża dostępność
Płatki żytnie niesłodowane, dodawane min do piw w stylu: Rye Lager, Rye Dark Lager, Russian Imperial Stout. Dodatek płatków żytnich nadaje piwu specyficznej cierpkości, delikatnej ziemistości, "chlebowości" w odczuciu w ustach.
Chwilowy brak towaru Planowana dostawa:
Powiadom mnie kiedy będzie dostępny
Podstawowy słód o niskiej barwie do wyrobu piw zarówno górnej jak i dolnej fermentacji, udział w zasypie może stanowić 100% . Jego smak i aromat jest zwykle opisywany jako słodowy, lekko orzechowy i słodki.
Duża dostępność
Podstawowy słód o niskiej barwie do wyrobu piw zarówno górnej jak i dolnej fermentacji, udział w zasypie może stanowić 100% . Jego smak i aromat jest zwykle opisywany jako słodowy, lekko orzechowy i słodki.
Duża dostępność
Podstawowy słód o niskiej barwie do wyrobu piw zarówno górnej jak i dolnej fermentacji, udział w zasypie może stanowić 100% . Jego smak i aromat jest zwykle opisywany jako słodowy, lekko orzechowy i słodki.
Duża dostępność
Słód Pale Ale nadaje brzeczce złotego koloru i głębokiego smaku słodowego. Często używany w połączeniu ze słodem pilzneńskim w celu nadania głębszego smaku słodowego oraz wzmocnienia barwy piwa. Używany do produkcji wszelkiego rodzaju...
Duża dostępność
Słód Pale Ale nadaje brzeczce złotego koloru i głębokiego smaku słodowego. Często używany w połączeniu ze słodem pilzneńskim w celu nadania głębszego smaku słodowego oraz wzmocnienia barwy piwa. Używany do produkcji wszelkiego rodzaju...
Duża dostępność
Słód Pilzneński jest bogaty w enzymy i ma wysoką ekstraktywność. Używany samodzielnie lub razem z innymi słodami, jest idealnym słodem bazowym do wszelkiego rodzaju piw.
High availability
Triple Hazy IPA - piwo tak gęste i mgliste, że można je kroić nożem. Pełne soczystych aromatów białych winogron, dojrzałego melona i mango. Aksamitne, orzeźwiające a jednocześnie z racji swojej mocy rozgrzewające. Wspomnienie wakacji podczas szarego zimowego wieczoru.
High availability
Higher Ground - kawowy porter z serii Mutons Tap Room. Ciemne piwo, które wznosi ten styl na nowy poziom; aromat palonej kawy, łagodna goryczka z zaskakująco słodkim finiszem.
Low availability
Owsiany płynny ekstrakt słodowy 1,5kg - Muntons - to połączenie najlepszych słodów browarnych, jęczmienia i owsa, tworzy idealną bazę do tworzenia mglistych piw HAZY IPA w stylu New England.
High availability
Desam spray przeznaczony jest do szybkiej dezynfekcji małych powierzchni, wyrobów medycznych, w tym powierzchni trudnodostępnych oraz powierzchni urządzeń i sprzętu niewrażliwych na działania alkoholi.
Low availability
Skorzystaj z naszego innowacyjnego kalkulatora!
To narzędzie jest dla Ciebie!