Filtry
Ładowanie...
Słód karmelowy 50EBC używany do piw górnej fermentacji, nadaje piwu karmelowy charakter, złoto-bursztynowy kolor oraz wpływa na wytwarzanie trwałej piany. Polecany do piw jasnych i bursztynowych.
Duża dostępność
Słód karmelowy 30EBC używany do piw górnej fermentacji, nadaje piwu karmelowy charakter, złoto-bursztynowy kolor oraz wpływa na wytwarzanie trwałej piany. Polecany do piw jasnych.
Duża dostępność
Słód karmelowy 30EBC używany do piw górnej fermentacji, nadaje piwu karmelowy charakter, złoto-bursztynowy kolor oraz wpływa na wytwarzanie trwałej piany. Polecany do piw jasnych.
Duża dostępność
Słód karmelowy 30EBC używany do piw górnej fermentacji, nadaje piwu karmelowy charakter, złoto-bursztynowy kolor oraz wpływa na wytwarzanie trwałej piany. Polecany do piw jasnych.
Duża dostępność
Słód karmelowy 300EBC używany do piw górnej i dolnej fermentacji, nadaje piwu karmelowy charakter z nutami paloności, brązowy kolor oraz wpływa na wytwarzanie trwałej piany. Polecany do piw brązowych i ciemnych.
Duża dostępność
Słód karmelowy 300EBC używany do piw górnej i dolnej fermentacji, nadaje piwu karmelowy charakter z nutami paloności, brązowy kolor oraz wpływa na wytwarzanie trwałej piany. Polecany do piw brązowych i ciemnych.
Duża dostępność
Słód karmelowy 150EBC używany do piw górnej fermentacji, nadaje piwu karmelowy charakter, bursztynowy kolor oraz wpływa na wytwarzanie trwałej piany. Polecany do piw bursztynowych.
Duża dostępność
Słód karmelowy 150EBC używany do piw górnej fermentacji, nadaje piwu karmelowy charakter, bursztynowy kolor oraz wpływa na wytwarzanie trwałej piany. Polecany do piw bursztynowych.
Duża dostępność
Słód karmelowy 150EBC używany do piw górnej fermentacji, nadaje piwu karmelowy charakter, bursztynowy kolor oraz wpływa na wytwarzanie trwałej piany. Polecany do piw bursztynowych.
Duża dostępność
Podobny do słodu wiedeńskiego, ale bardziej intensywny. Aromat słodowy, ciasteczkowy, oraz orzechowy. Niska moc diastatyczna. Polecany w zasypie na poziomie 50% w piwach, w których chcemy osiągnąć kompleksową słodową bazę, szczególnie...
Duża dostępność
Słód Pilzneński jest bogaty w enzymy i ma wysoką ekstraktywność. Używany samodzielnie lub razem z innymi słodami, jest idealnym słodem bazowym do wszelkiego rodzaju piw.
High availability
Triple Hazy IPA - piwo tak gęste i mgliste, że można je kroić nożem. Pełne soczystych aromatów białych winogron, dojrzałego melona i mango. Aksamitne, orzeźwiające a jednocześnie z racji swojej mocy rozgrzewające. Wspomnienie wakacji podczas szarego zimowego wieczoru.
High availability
Higher Ground - kawowy porter z serii Mutons Tap Room. Ciemne piwo, które wznosi ten styl na nowy poziom; aromat palonej kawy, łagodna goryczka z zaskakująco słodkim finiszem.
Low availability
Owsiany płynny ekstrakt słodowy 1,5kg - Muntons - to połączenie najlepszych słodów browarnych, jęczmienia i owsa, tworzy idealną bazę do tworzenia mglistych piw HAZY IPA w stylu New England.
High availability
Desam spray przeznaczony jest do szybkiej dezynfekcji małych powierzchni, wyrobów medycznych, w tym powierzchni trudnodostępnych oraz powierzchni urządzeń i sprzętu niewrażliwych na działania alkoholi.
Low availability
Skorzystaj z naszego innowacyjnego kalkulatora!
To narzędzie jest dla Ciebie!