Filtry
Ładowanie...
Słód Pale Ale nadaje brzeczce złotego koloru i głębokiego smaku słodowego. Często używany w połączeniu ze słodem pilzneńskim w celu nadania głębszego smaku słodowego oraz wzmocnienia barwy piwa. Używany do produkcji wszelkiego rodzaju...
Duża dostępność
Temperatury suszenia w zakresie 110 - 120 ° C nadają słodowi aromatyczny, orzechowy charakter. Wysoka temperatura skutkuje wyraźnie zmniejszoną aktywnością enzymów w porównaniu do słodu Pilzneńskiego. Słód monachijski jest idealnym...
Duża dostępność
Temperatury suszenia w zakresie 110 - 120 ° C nadają słodowi aromatyczny, orzechowy charakter. Wysoka temperatura skutkuje wyraźnie zmniejszoną aktywnością enzymów w porównaniu do słodu Pilzneńskiego. Słód monachijski jest idealnym...
Duża dostępność
Temperatury suszenia w zakresie 110 - 120 ° C nadają słodowi aromatyczny, orzechowy charakter. Wysoka temperatura skutkuje wyraźnie zmniejszoną aktywnością enzymów w porównaniu do słodu Pilzneńskiego. Słód monachijski jest idealnym...
Duża dostępność
Temperatury suszenia w zakresie 110 - 120 ° C nadają słodowi aromatyczny, orzechowy charakter. Wysoka temperatura skutkuje wyraźnie zmniejszoną aktywnością enzymów w porównaniu do słodu Pilzneńskiego. Słód monachijski jest idealnym...
Duża dostępność
Temperatury suszenia w zakresie 110 - 120 ° C nadają słodowi aromatyczny, orzechowy charakter. Wysoka temperatura skutkuje wyraźnie zmniejszoną aktywnością enzymów w porównaniu do słodu Pilzneńskiego. Słód monachijski jest idealnym...
Duża dostępność
Temperatury suszenia w zakresie 110 - 120 ° C nadają słodowi aromatyczny, orzechowy charakter. Wysoka temperatura skutkuje wyraźnie zmniejszoną aktywnością enzymów w porównaniu do słodu Pilzneńskiego. Słód monachijski jest idealnym...
Duża dostępność
Słód karmelowy 50EBC używany do piw górnej fermentacji, nadaje piwu karmelowy charakter, złoto-bursztynowy kolor oraz wpływa na wytwarzanie trwałej piany. Polecany do piw jasnych i bursztynowych.
Duża dostępność
Słód karmelowy 600EBC używany do piw górnej i dolnej fermentacji, nadaje piwu karmelowy charakter i paloność, ciemno-brązowy kolor oraz wpływa na wytwarzanie trwałej piany. Polecany do piw brązowych i ciemnych.
Duża dostępność
Słód karmelowy 600EBC używany do piw górnej i dolnej fermentacji, nadaje piwu karmelowy charakter i paloność, ciemno-brązowy kolor oraz wpływa na wytwarzanie trwałej piany. Polecany do piw brązowych i ciemnych.
Duża dostępność
Słód Pilzneński jest bogaty w enzymy i ma wysoką ekstraktywność. Używany samodzielnie lub razem z innymi słodami, jest idealnym słodem bazowym do wszelkiego rodzaju piw.
High availability
Triple Hazy IPA - piwo tak gęste i mgliste, że można je kroić nożem. Pełne soczystych aromatów białych winogron, dojrzałego melona i mango. Aksamitne, orzeźwiające a jednocześnie z racji swojej mocy rozgrzewające. Wspomnienie wakacji podczas szarego zimowego wieczoru.
High availability
Higher Ground - kawowy porter z serii Mutons Tap Room. Ciemne piwo, które wznosi ten styl na nowy poziom; aromat palonej kawy, łagodna goryczka z zaskakująco słodkim finiszem.
Low availability
Owsiany płynny ekstrakt słodowy 1,5kg - Muntons - to połączenie najlepszych słodów browarnych, jęczmienia i owsa, tworzy idealną bazę do tworzenia mglistych piw HAZY IPA w stylu New England.
High availability
Desam spray przeznaczony jest do szybkiej dezynfekcji małych powierzchni, wyrobów medycznych, w tym powierzchni trudnodostępnych oraz powierzchni urządzeń i sprzętu niewrażliwych na działania alkoholi.
Low availability
Skorzystaj z naszego innowacyjnego kalkulatora!
To narzędzie jest dla Ciebie!