Słody (Jest 183 produktów.)

Filtry
Sortuj
  • 6,80 zł

    Ilość

    Waga - 1kg
    Kraj pochodzenia - Polska
    Rodzaj - Podstawowe
    Barwa słodu - 4-7 EBC
    Słodownia - Viking Malt
    % Zasypu - 100
    Barwa słodu - 6

    Słód Pale Ale nadaje brzeczce złotego koloru i głębokiego smaku słodowego. Często używany w połączeniu ze słodem pilzneńskim w celu nadania głębszego smaku słodowego oraz wzmocnienia barwy piwa. Używany do produkcji wszelkiego rodzaju...

    6,80 zł

    Duża dostępność

    Ocena:
  • 30,00 zł

    Ilość

    Waga - 5kg
    Kraj pochodzenia - Polska
    Aromat / Smak - Orzechowy / migdałowy
    Rodzaj - Podstawowe
    Barwa słodu - 20-24 EBC
    Słodownia - Viking Malt
    % Zasypu - 100
    Barwa słodu - 22
    Właściwości - Zwiększa ilość melanoidyn

    Temperatury suszenia w zakresie 110 - 120 ° C nadają słodowi aromatyczny, orzechowy charakter. Wysoka temperatura skutkuje wyraźnie zmniejszoną aktywnością enzymów w porównaniu do słodu Pilzneńskiego. Słód monachijski jest idealnym...

    30,00 zł

    Duża dostępność

    Ocena:
  • 131,50 zł

    Ilość

    Waga - 25kg
    Kraj pochodzenia - Polska
    Aromat / Smak - Orzechowy / migdałowy
    Rodzaj - Podstawowe
    Barwa słodu - 20-24 EBC
    Słodownia - Viking Malt
    % Zasypu - 100
    Barwa słodu - 22
    Właściwości - Zwiększa ilość melanoidyn

    Temperatury suszenia w zakresie 110 - 120 ° C nadają słodowi aromatyczny, orzechowy charakter. Wysoka temperatura skutkuje wyraźnie zmniejszoną aktywnością enzymów w porównaniu do słodu Pilzneńskiego. Słód monachijski jest idealnym...

    131,50 zł

    Duża dostępność

    Ocena:
  • 6,50 zł

    Ilość

    Waga - 1kg
    Kraj pochodzenia - Polska
    Aromat / Smak - Orzechowy / migdałowy
    Rodzaj - Podstawowe
    Barwa słodu - 20-24 EBC
    Słodownia - Viking Malt
    % Zasypu - 100
    Barwa słodu - 22
    Właściwości - Zwiększa ilość melanoidyn

    Temperatury suszenia w zakresie 110 - 120 ° C nadają słodowi aromatyczny, orzechowy charakter. Wysoka temperatura skutkuje wyraźnie zmniejszoną aktywnością enzymów w porównaniu do słodu Pilzneńskiego. Słód monachijski jest idealnym...

    6,50 zł

    Duża dostępność

    Ocena:
    • 8,51 zł Oczekiwanie na dostawę
      Waga - 1kg
      Kraj pochodzenia - Belgia
      Aromat / Smak - Orzechowy / migdałowy
      Rodzaj - Podstawowe
      Barwa słodu - 21-28 EBC
      Słodownia - Castlemalting
      % Zasypu - 60
      Barwa słodu - 25
      Właściwości - Zwiększa ilość melanoidyn
      8,51 zł
      Do koszyka
      Więcej
      Oczekiwanie na dostawę
    • 7,50 zł

      Ilość

      Waga - 1kg
      Kraj pochodzenia - Niemcy
      Aromat / Smak - Orzechowy / migdałowy
      Rodzaj - Podstawowe
      Barwa słodu - 21-35 EBC
      Słodownia - Bestmalz
      % Zasypu - 100
      Barwa słodu - 28
      Właściwości - Zwiększa ilość melanoidyn
      7,50 zł
      Więcej
  • 127,50 zł

    Ilość

    Waga - 25kg
    Kraj pochodzenia - Polska
    Aromat / Smak - Chlebowy / ciasteczkowy
    Rodzaj - Podstawowe
    Barwa słodu - 14-18 EBC
    Słodownia - Viking Malt
    % Zasypu - 100
    Barwa słodu - 16
    Właściwości - Zwiększa ilość melanoidyn

    Temperatury suszenia w zakresie 110 - 120 ° C nadają słodowi aromatyczny, orzechowy charakter. Wysoka temperatura skutkuje wyraźnie zmniejszoną aktywnością enzymów w porównaniu do słodu Pilzneńskiego. Słód monachijski jest idealnym...

    127,50 zł

    Duża dostępność

    Ocena:
    • 35,00 zł

      Ilość

      Waga - 5kg
      Kraj pochodzenia - Niemcy
      Aromat / Smak - Chlebowy / ciasteczkowy
      Rodzaj - Podstawowe
      Barwa słodu - 11-20 EBC
      Słodownia - Bestmalz
      % Zasypu - 100
      Barwa słodu - 15
      Właściwości - Zwiększa ilość melanoidyn
      35,00 zł
      Więcej
  • 6,41 zł

    Ilość

    Waga - 1kg
    Kraj pochodzenia - Polska
    Aromat / Smak - Chlebowy / ciasteczkowy
    Rodzaj - Podstawowe
    Barwa słodu - 14-18 EBC
    Słodownia - Viking Malt
    % Zasypu - 100
    Barwa słodu - 16
    Właściwości - Zwiększa ilość melanoidyn

    Temperatury suszenia w zakresie 110 - 120 ° C nadają słodowi aromatyczny, orzechowy charakter. Wysoka temperatura skutkuje wyraźnie zmniejszoną aktywnością enzymów w porównaniu do słodu Pilzneńskiego. Słód monachijski jest idealnym...

    6,41 zł

    Duża dostępność

    (5/5) z 1 ocen
    Ocena:
    • 7,50 zł

      Ilość

      Waga - 1kg
      Kraj pochodzenia - Niemcy
      Aromat / Smak - Chlebowy / ciasteczkowy
      Rodzaj - Podstawowe
      Barwa słodu - 11-20 EBC
      Słodownia - Bestmalz
      % Zasypu - 100
      Barwa słodu - 15
      Właściwości - Zwiększa ilość melanoidyn
      7,50 zł
      Więcej
  • 29,40 zł

    Ilość

    Waga - 5kg
    Kraj pochodzenia - Polska
    Aromat / Smak - Chlebowy / ciasteczkowy
    Rodzaj - Podstawowe
    Barwa słodu - 14-18 EBC
    Słodownia - Viking Malt
    % Zasypu - 100
    Barwa słodu - 16
    Właściwości - Zwiększa ilość melanoidyn

    Temperatury suszenia w zakresie 110 - 120 ° C nadają słodowi aromatyczny, orzechowy charakter. Wysoka temperatura skutkuje wyraźnie zmniejszoną aktywnością enzymów w porównaniu do słodu Pilzneńskiego. Słód monachijski jest idealnym...

    29,40 zł

    Duża dostępność

    Ocena:
    • 35,00 zł

      Ilość

      Waga - 5kg
      Kraj pochodzenia - Niemcy
      Aromat / Smak - Chlebowy / ciasteczkowy
      Rodzaj - Podstawowe
      Barwa słodu - 11-20 EBC
      Słodownia - Bestmalz
      % Zasypu - 100
      Barwa słodu - 15
      Właściwości - Zwiększa ilość melanoidyn
      35,00 zł
      Więcej
  • 4,90 zł

    Ilość

    Waga - 0,5kg
    Kraj pochodzenia - Polska
    Aromat / Smak - Chlebowy / ciasteczkowy
    Aromat / Smak - Toffe / karmel
    Rodzaj - Karmelowe
    Barwa słodu - 40-60 EBC
    Słodownia - Viking Malt
    % Zasypu - 20
    Barwa słodu - 50
    Właściwości - Poprawia stabilność piany
    Właściwości - Zwiększa pełnię/treściwość

    Słód karmelowy 50EBC używany do piw górnej fermentacji, nadaje piwu karmelowy charakter, złoto-bursztynowy kolor oraz wpływa na wytwarzanie trwałej piany. Polecany do piw jasnych i bursztynowych.

    4,90 zł

    Duża dostępność

    Ocena:
    • 5,00 zł

      Ilość

      Waga - 0,5kg
      Kraj pochodzenia - Niemcy
      Aromat / Smak - Chlebowy / ciasteczkowy
      Rodzaj - Karmelowe
      Barwa słodu - 40-60 EBC
      Słodownia - Weyermann
      % Zasypu - 25
      Barwa słodu - 50
      Właściwości - Zwiększa pełnię/treściwość
      5,00 zł
      Więcej
  • 8,51 zł

    Ilość

    Waga - 1kg
    Kraj pochodzenia - Polska
    Aromat / Smak - Śliwkowy / suszone owoce
    Rodzaj - Karmelowe
    Barwa słodu - 550-650 EBC
    Słodownia - Viking Malt
    % Zasypu - 5
    Barwa słodu - 600
    Właściwości - Zwiększa pełnię/treściwość

    Słód karmelowy 600EBC używany do piw górnej i dolnej fermentacji, nadaje piwu karmelowy charakter i paloność, ciemno-brązowy kolor oraz wpływa na wytwarzanie trwałej piany. Polecany do piw brązowych i ciemnych.

    8,51 zł

    Duża dostępność

    Ocena:
  • 4,90 zł

    Ilość

    Waga - 0,5kg
    Kraj pochodzenia - Polska
    Aromat / Smak - Śliwkowy / suszone owoce
    Rodzaj - Karmelowe
    Barwa słodu - 550-650 EBC
    Słodownia - Viking Malt
    % Zasypu - 5
    Barwa słodu - 600
    Właściwości - Zwiększa pełnię/treściwość

    Słód karmelowy 600EBC używany do piw górnej i dolnej fermentacji, nadaje piwu karmelowy charakter i paloność, ciemno-brązowy kolor oraz wpływa na wytwarzanie trwałej piany. Polecany do piw brązowych i ciemnych.

    4,90 zł

    Duża dostępność

    Ocena:
Sortuj
Brakuje Ci jakiegoś produktu w naszej ofercie? Napisz do nas
Pokazuje 51 - 60 z 183 elementów

Polecane

  • Na chwilę obecną brak produktów
  • Go top